GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντομπρόβσκις: Πρόωρη η συζήτηση για καθαρή έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο!

Η συζήτηση για καθαρή έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο είναι πρόωρη, καθώς έχουμε μπροστά μας την τρίτη αξιολόγηση, δήλωσε ο αντιπρόεδ...


Η συζήτηση για καθαρή έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο είναι πρόωρη, καθώς έχουμε μπροστά μας την τρίτη αξιολόγηση, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο Ντομπρόβσκις είπε ότι το τέλος του έτους είναι ο ιδανικός χρόνος για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, αλλά πρόσθεσε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την πρόοδο της Ελλάδας.
Σημείωσε, πάντως, ότι πολλά από τα 95 προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης αφορούν την εφαρμογή νόμων που έχουν ψηφισθεί.
Ο Ντομπρόβσκις απέφυγε να αναφερθεί στο αν θα χρειασθούν νέα μέτρα για το 2018 και πέταξε στην κυβέρνηση το μπαλάκι για την υπερφορολόγηση στο πλαίσιο του τρίτου μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση