Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017

  ΒΙΝΤΕΟ! Και ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων προέτρεπε τους πολίτες να κολυμπήσουν στον μολυσμένο Σαρωνικό...


  Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος προέτρεπε τους πολίτες να κολυμπήσουν άφοβα στις μολυσμένες ακτές του Σαρωνικού, και ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, προχώρησε σε ανάλογες δηλώσεις.
  Ο κ. Χατζηπέρος, κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που ασχολήθηκε εκτάκτως με το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» στο Σαρωνικό, προέτρεπε τους παρευρισκομένους αλλά και όποιον επιθυμεί να κάνει μπάνιο στα Σελήνια Σαλαμίνας. «Βάλαμε φράγματα παντού για να μη μας φύγει το πετρέλαιο προς το πέλαγος, γιατί είχε εγκλωβιστεί στους όρμους. Εάν πάτε τώρα στα Σελήνια, μπορείτε να κάνετε μπάνιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων.
  Σημειώνεται ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ έπειτα από αυτοψία που πραγματοποίησε κλιμάκιο του στις παράκτιες περιοχές της Πειραϊκής, του Παλαιού Φαλήρου, της Γλυφάδας και της Βούλας συνέστησε την αποφυγή της κολύμβησης στις περιοχές με ρύπανση.
  Δείτε το βίντεο:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΒΙΝΤΕΟ! Και ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων προέτρεπε τους πολίτες να κολυμπήσουν στον μολυσμένο Σαρωνικό... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr