GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικίνδυνοι κακοποιοί απέδρασαν λόγω... του τυφώνα Ίρμα

Περισσότεροι από 100 κρατούμενοι που βρίσκονταν σε φυλακή στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους κατάφεραν να αποδράσουν ενώ την περιοχή έπληττ...


Περισσότεροι από 100 κρατούμενοι που βρίσκονταν σε φυλακή στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους κατάφεραν να αποδράσουν ενώ την περιοχή έπληττε ο φονικός κυκλώνας 'Ιρμα.

"Η φυλακή καταστράφηκε, περισσότεροι από 100 κρατούμενοι, πολύ επικίνδυνοι, δραπέτευσαν", ανέφερε ο Άλαν Ντάνκαν, υφυπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, μιλώντας στο κοινοβούλιο. "Η κατάσταση αυτή προκαλεί μια σοβαρή απειλή πλήρους κατάρρευσης του νόμου και της τάξης στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους", πρόσθεσε.

Ο Ντάνκαν αποκάλυψε ότι στην περιοχή αυτή έχουν αναπτυχθεί στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων για να επιβάλουν την τάξη. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, που επικαλείται ένα κυβερνητικό έγγραφο, παραμένουν ακόμη ασύλληπτοι 60 από αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση