GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα γνωστού ηθοποιού: Αφήνουν χυδαία υπονοούμενα για την σεξουαλικότητά μου

Ο γνωστός ηθοποιός, πριν από λίγες ημέρες είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του, στην περικοπή της σύνταξής του. Μετά από αυτό, κάποιοι του ε...


Ο γνωστός ηθοποιός, πριν από λίγες ημέρες είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του, στην περικοπή της σύνταξής του. Μετά από αυτό, κάποιοι του επιτέθηκαν μέσω των social media με χυδαίες εκφράσεις, αφήνοντας υπονοούμενα για την σεξουαλικότητά του.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος μιλώντας σήμερα στην εκπομπή “Happy Day”, δήλωσε: «Κλείνω τα 62. Η σύνταξη βγήκε τώρα. Από 2,850 ευρώ, παίρνω 1,210. Μου έφυγαν 2,000 μέσα από την τσέπη, τις οποίες έχω πληρώσει και παίρνω το ένα τρίτο σχεδόν. Γι’ αυτό το λόγο έχω κάνει και αγωγή στο Δημόσιο. Δεν γίνεται να μη δουλεύω γιατί έχω ένα δάνειο που είναι μεγαλύτερο από τη σύνταξη».

Επιπλέον, ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε σε όσους του έχουν επιτεθεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά «το ότι παίρνω μια σύνταξη αυτή τη στιγμή, σημαίνει ότι εγώ από πολύ μικρό παιδί δούλευα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, βάζοντας ένσημα παράλληλα. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή κάποιοι ρατσιστοειδείς και φασιστοειδείς Έλληνες που αυτοί αποδεικνύουν γιατί είμαστε αυτή τη στιγμή σε αυτά τα χάλια σε αυτή τη χώρα, οι οποίοι βρήκαν ευκαιρία με τις δηλώσεις μου περί περικοπής συντάξεων, που αντί να συμπαραταχθούν μαζί μου, βγήκαν και με βρίζουν χυδαιότατα στο ίντερνετ με τέτοια σχόλια που δείχνουν τι είναι αυτοί που τα γράφουν. Επίσης, αφήνουν αισχρά υπονοούμενα περί της σεξουαλικότητάς μου, εξαιτίας των ρόλων που έχω παίξει σε διάφορα σίριαλ. Το ότι κάποιος επιλέγει τους γκέι ρόλους για να χτυπήσει τον άνθρωπο Μπιμπίλα δείχνει το ποιόν του».

Πηγή: usay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση