Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΕΝΕΝ στα γραφεία της πλοιοκτήτριας εταιρείας του "Αγία Ζώνη ΙΙ"


  Κινητοποιήσεις ετοιμάζει για αύριο Παρασκευή αλλά και το επόμενο διάστημα η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) διαμαρτυρόμενη για την τεράστια οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό που έχει προκληθεί από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ».

  Τα μέλη της έχουν προγραμματίσει για την Παρασκευή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία που εδρεύει η πλοιοκτήτρια εταιρεία στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 57 στο Πέραμα.

  «Στόχος μας με αυτή και άλλες αγωνιστικές δράσεις που θα κλιμακωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα είναι να αναδείξουμε τις εγκληματικές ευθύνες της πλοιοκτήτριας εταιρείας για την πρωτοφανή οικολογική ζημιά που προκάλεσε στο θαλάσσιο περιβάλλον αλλά και την ανάγκη να παρθούν ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα ώστε να μην θρηνήσουμε μία νέα καταστροφή» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΕΝΕΝ.

  Προσθέτει επίσης ότι «σαπιοκάραβα τα οποία δυστυχώς ταξιδεύουν ελεύθερα και αποτελούν πλωτές περιβαλλοντολογικές βόμβες, δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους για την ζωή των Ναυτεργατών, την ναυσιπλοΐα, την ανθρώπινη ζωή στην θάλασσα και το θαλάσσιο περιβάλλον».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΕΝΕΝ στα γραφεία της πλοιοκτήτριας εταιρείας του "Αγία Ζώνη ΙΙ" Rating: 5 Reviewed By: Press- gr