GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφαίρεσε εύκολα το κιτρίνισμα από τα νύχια με απλά υλικά

Τα καθαρά και καλοσχηματισμένα νύχια αποτελούν την τελική πινελιά στην εμφάνιση σας, μιας και κερδίζουν τις εντυπώσεις με τον ίδιο τρόπο...


Τα καθαρά και καλοσχηματισμένα νύχια αποτελούν την τελική πινελιά στην εμφάνιση σας, μιας και κερδίζουν τις εντυπώσεις με τον ίδιο τρόπο που το κάνει ένα φινετσάτο ρούχο.

Για το λόγο αυτό απαιτούν τακτική φροντίδα και περιποίηση.

Τι συμβαίνει όμως, όταν η φυσική και υγιής τους όψη αλλάζει και τη θέση της παίρνουν κίτρινοι «λεκέδες»;

Ο παράγοντας που επηρεάζει την εικόνα τους τις περισσότερες φορές είναι η χρήση του μανό για μεγάλο χρονικό διάστημα (αρκεί να σκεφτείτε ότι οι γυναίκες ανανεώνουμε το χρώμα στα νύχια μας κάθε περίπου 20 ημέρες, χωρίς να τους δίνουμε την ευκαιρία να «αναπνεύσουν») και μάλιστα ενός όχι και τόσο ποιοτικού προϊόντος.

Επιπλέον, τα κίτρινα αυτά σημάδια επάνω στα νύχια που μοιάζουν με λεκέδες, είναι πιθανό να δημιουργούνται και εξαιτίας του τόνου που έχει το μανό. Οσο πιο σκούρο είναι αυτό το προϊόν, τόσο πιο εύκολα το χρώμα του και οι χημικές του ουσίες απορροφώνται από την πορώδη επιφάνεια του νυχιού και προκαλούν οξείδωση, αλλοιώνοντας το χρώμα του.

Για να απαλλαγείτε από την αντιαισθητική αυτή όψη, προτείνουμε να δοκιμάσετε δύο φυσικές θεραπείες, ενώ παρακάτω θα διαβάσετε και δύο συμβουλές για να προλάβετε τη ζημιά.

Λεύκανση νυχιών με οδοντόκρεμα

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει δημιουργηθεί για να αφαιρεί τόσο τη βρομιά, όσο και τους λεκέδες που βρίσκονται επάνω στα δόντια κάνοντας τα πιο λαμπερά, λευκά και φωτεινά από ποτέ. Μια εναλλακτική χρήση της οδοντόκρεμας αφορά στη λεύκανση των νυχιών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε μικρή ποσότητα του προϊόντος επάνω στην οδοντόβουρτσα σας και μετά να τρίψετε την επιφάνεια των νυχιών, όπως ακριβώς θα κάνατε και με τα δόντια σας. Ξεπλένετε καλά με νερό και απλώστε ένα ενυδατικό λαδάκι.

Η φυσική λύση -Χυμός λεμονιού

Εκμεταλλευτείτε τη λευκαντική δράση που έχει αυτός ο καρπός. Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και βγάλτε το χυμό του σε ένα καθαρό μπολ. Επειτα, βουτήξτε τα νύχια σας μέσα στο μπολ και μουλιάστε τα για δέκα λεπτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε ημέρα και θα δείτε άμεσα τη διαφορά. Μπορείτε να κάνετε ακόμη φυσικό σκραμπ επάνω στην επιφάνεια των νυχιών, βάζοντας μια φέτα από το λεμόνι επάνω της και τρίβοντας την με αυτό.

Extra tips για να αποφύγετε τα κιτρινισμένα νύχια:

Φροντίστε να αφήνετε τα νύχια σας ελεύθερα ώστε να μπορούν να «αναπνεύσουν» τουλάχιστον μια εβδομάδα κάθε ένα ή δύο μήνες.

Μην ξεχνάτε να απλώνετε πάντοτε στην επιφάνεια των νυχιών το προστατευτικό προϊόν «base coat», που χαρίζει μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ σας από την άλλη όμως αποτελεί ένα προστατευτικό φράγμα ανάμεσα στο μανό και την επιφάνεια του νυχιού.

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση