GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένωση Κεντρώων: Η παραίτηση Κουρουμπλή ικανοποιεί μόνο το καπρίτσιο του Μητσοτάκη

Τη δημιουργία ενός διακοινοβουλευτικού συντονιστικού οργάνου για πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες και εκτεταμένες ρυπάνσεις ζητά με ανακοί...


Τη δημιουργία ενός διακοινοβουλευτικού συντονιστικού οργάνου για πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες και εκτεταμένες ρυπάνσεις ζητά με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει πως «ο κρατικός μηχανισμός είναι δυστυχώς πλαδαρός και κομματικός και χρειάζονται αλλαγές προσώπων και δομών εκ θεμελίων».

Σχετικά με τον κ. Κουρουμπλή, η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει: «Το να πέσει το κεφάλι ενός υπουργού, ποια αξία έχει; Αφού σε λίγο καιρό θα έχουμε νέο ατύχημα στον ίδιο ή σε άλλο τομέα. Το κεφάλι ενός υπουργού ικανοποιεί μόνο το καπρίτσιο του κ. Μητσοτάκη, ενώ εμείς στην Ένωση Κεντρώων πασχίζουμε για τη θωράκιση της Ελλάδος, απέναντι σε κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο ή καταστροφή. Στην Ελλάδα δεκαετίες τώρα, υπάρχει αναισθησία και δεν παραιτούνται υπουργοί. Ας μας πει ο κ. Μητσοτάκης πότε παραιτήθηκε ένας της παράταξής του».

Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. .... λύσαξαν Τα Μαύρα τα Σκυλιά για τον Κουρουμπλή!

    Γαυγίζωντας τα Σκυλιά μήπως θέλουν (και θέλουν) να ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΥΘΗΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ Τα Μαύρα ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ;;;(!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση