GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάισελμπλουμ: Να επιλυθεί το θέμα των κόκκινων δανείων- Τι συζήτησε με τον Στουρνάρα

Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), Γιάννη Στουρνάρα είχε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη...


Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), Γιάννη Στουρνάρα είχε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην ολλανδική πρεσβεία και στο επίκεντρο βρέθηκαν οι ελληνικές τράπεζες, τα κόκκινα δάνεια, αλλά και η γενικότερη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μετά το τέλος της συνάντησης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, ο πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε, πως «οι ελληνικές τράπεζες είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν τα προηγούμενα χρόνια».

Ο κ. Ντάισελμπλουμ πρόσθεσε ακόμη ότι «αν επιλυθεί το θέμα των κόκκινων δανείων, δεν θα υπάρχει κανένα ζήτημα με τις ελληνικές τράπεζες».

Σημειώνεται πως οι δανειστές ζητούν επίσπευση των διαδικασιών για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων, ενώ το ΔΝΤ ασκεί «πιέσεις» για νέους ελέγχους κεφαλαιακής επάρκειας των ελληνικών τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση