GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση των Μπακς για την απώλεια του Τσαρλς Αντετοκούνμπο

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μιλγουόκι Μπακς, εξέφρασε τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο του πατέρα του Έλληνα φόργουορντ, Τσαρλς κ...


Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μιλγουόκι Μπακς, εξέφρασε τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο του πατέρα του Έλληνα φόργουορντ, Τσαρλς και υπογράμμισε πως βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας.

"Ο Τσαρλς ήταν μεγάλο κεφάλαιο για τους Μπακς και θα λείψει σε όλους μας τρομερά" τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση των Μπακς:

"Η οικογένεια των Μπακς είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του Γιάννη, Τσαρλς. Όλος ο οργανισμός, οι συμπαίκτες και προπονητές του είναι εδώ για να στηρίξουν τον Γιάννη και την οικογένειά του, σε αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή. Ο Τσαρλς ήταν μεγάλο κεφάλαιο για τους Μπακς και θα λείψει σε όλους μας τρομερά. Εκ μέρους των ιδιοκτητών, εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και προσευχόμαστε για τον Γιάννη και την οικογένειά του."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση