GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βόρεια Κορέα απειλεί με πυρηνική καταστροφή την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ

Η Βόρεια Κορέα απείλησε με χρήση πυρηνικών όπλων για να "βυθίσει" την Ιαπωνία και να εξαλείψει τις ΗΠΑ σε "στάχτες και σκ...


Η Βόρεια Κορέα απείλησε με χρήση πυρηνικών όπλων για να "βυθίσει" την Ιαπωνία και να εξαλείψει τις ΗΠΑ σε "στάχτες και σκοτάδι", για την υποστήριξή τους στη νέα απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας κατά της Πιονγιάνγκ, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA).

Η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, προβλέπει την ενίσχυση των διεθνών κυρώσεων κατά της Βόρειας Κορέας, μετά την έκτη πυρηνική δομική που πραγματοποίησε στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η Επιτροπή για την Ασία και τον Ειρηνικό που διαχειρίζεται τις εξωτερικές σχέσεις της Βόρειας Κορέας, αλλά και την άσκηση προπαγάνδας, ζήτησε την διάλυση του Συμβουλίου Ασφαλείας, το χαρακτηρίζοντας το "όργανο του διαβόλου" που απαρτίζεται από "διεφθαρμένες" χώρες που ακολουθούν τις διαταγές των ΗΠΑ.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση