GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση: Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού θα είναι σκληρή μαζί σας - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση της πρότασης για σύστα...


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση της πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, για τον Πάνο Καμμένο.
"Ζητάμε να μπουν οι προβλέψεις του Συντάγματος μπροστά και πάνω από τις πολιτικές σκοπιμότητες. Η κυβερνητική πλειοψηφία έχει τοποθετηθεί απέναντι στο αυτονόητο. Προτιμά τη συσκότιση από τη διερεύνηση" τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "κατασκευάζει fake news και ψεύτικες δημοσκοπήσεις στα υπόγεια του Μαξίμου και τις διακινεί μέσω παρασυστήματος που τρέφεται με κρατικό χρήμα".
"Είμαστε κοντά στη Δικαιοσύνη με το να είμαστε μακριά της. Με το να αφήνουμε τους δικαστές απερίσπαστους να κάνουν τη δουλειά τους" σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: "Είναι μονόδρομος αν θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια να στηρίξετε την πρόταση μας και να μην αφήσετε αυτή τη σκιά πάνω από τον υπουργό σας".
"Τραυματίζετε το δημοκρατικό πολίτευμα και αυτός θα είναι ένας ακόμη λόγος που η ετυμηγορία του ελληνικού λαού θα είναι πολύ σκληρή μαζί σας" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.
"Ο κ. Καμμένος μας είχε πει «αν έχουμε τα άντερα να κάνουμε προανακριτική επιτροπή ή πρόταση μομφής». Του επιστρέφουμε την πρόκληση. Αυτός είναι ο κ. Καμμένος. Υβρίζει και συκοφαντεί εκ του ασφαλούς. Οχυρωμένος πίσω από την βουλευτική του ασυλία" τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό ρώτησε "τι είπαν 12 φορές και σε 21 λεπτά συνομιλίας ο υπουργός Άμυνας με τον ισοβίτη, Γιαννουσάκη;". Ανέφερε ακόμη ότι πρέπει να απαντηθούν ερωτήματα όπως εάν ο κ. Τσίπρας είχε προηγούμενη ενημέρωση από τον κ. Καμμένο για την επικοινωνία του με τον Γιαννουσάκη. Επίσης αν ο κ. Καμμένος είχε έγκριση από τον πρωθυπουργό.
"Αν ο κ. Τσίπρας γνώριζε, είναι απολύτως συνυπεύθυνος σε μία βαριά θεσμική εκτροπή. Αν δεν γνώριζε έπρεπε να έχει ήδη αποπέμψει τον υπουργό του", ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.
"Είμαι ειλικρινά περίεργος αν τελικά θα εμφανιστεί σήμερα ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τον κυβερνητικό του εταίρο. Ή αν θα κρυφτεί και πάλι. Από εδώ και στο εξής δεν θα αναφέρομαι σε κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου αλλά σε κυβέρνηση Καμμένου - Τσίπρα" επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.
"Έχετε γίνει όμηροι ο ένας του άλλου και τραβάτε ο ένας τον άλλο στο βυθό. Στον μοιραίο εναγκαλισμό εμείς δεν θα παρέχουμε σωσίβιο" είπε ο κ. Μητσοτάκης.
"Όπου υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν. Στις δημοκρατίες αποφασίζει η Δικαιοσύνη. Ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Καμμένος" τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Επεσήμανε παράλληλα ότι "εμείς έχουμε ψηφίσει όλες τις προτάσεις για σύσταση Εξεταστικής που έχετε φέρει, εσείς δεν έχετε ψηφίσει καμία πρότασή μας. Αυτό τα λέει όλα".
"Αν υπερψηφίσετε την πρόταση για τον κ. Καμμένο η κυβέρνηση ενδεχομένως θα πέσει, θα χάσετε τις εκλογές και οι μισοί από εσάς θα πάτε σπίτι" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση