GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαβρόγλου από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα: Ο ρατσισμός είναι το δηλητήριο που χωρίζει τους ανθρώπους

Στα Καλάβρυτα βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος παρίσταται, μαζί τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπου...


Στα Καλάβρυτα βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος παρίσταται, μαζί τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπουργείου Γιώργο Αγγελόπουλο, στην 85η Σύνοδο πρυτάνεων, που πραγματοποιείται στην μαρτυρική πόλη. 

Πριν πάει στον χώρο που πραγματοποιείται η Σύνοδος, ο Κώστας Γαβρόγλου επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Τόπο της Θυσίας στο λόφο του Καπή, προκειμένου να καταθέσει στεφάνι και να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, τον Δεκέμβριο του 1943.

Σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια, ο υπουργός Παιδείας τόνισε ότι «η παρουσία εδώ, λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία, είναι ένα μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό, ενάντια σε αυτό το δηλητήριο που χωρίζει τους ανθρώπους» και πρόσθεσε: «Να ευχηθούμε φαινόμενα τέτοια να μην ξαναζήσει, ούτε η πατρίδα μας, ούτε και ο κόσμος ολόκληρος».

1 σχόλιο

  1. Ρέ Άσχετοι της "Ελληνικής Παδείας"(;;;) ΆΛΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΝΑΖΙΣΜΟΣ!!!

    Η ΤΑΥΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΌΤΙ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΓΝΏΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΏΝ ΤΗΣ!!!

    Ερώτηση: Πότε θα Τουρκέψεις την Ελληνική Γλώσσα και Ελληνική Παιδεία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση