GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΩΠΑ! ΠΟΙΟΣ βουλευτής των ΑΝΕΛ επέστρεψε (και πώς) στη ΝΔ. Βίντεο...

Την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε  πριν από λίγο καιρό εκφράζοντας τις διαφωνίες του με επιλογές του κόμματος.....

Την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε  πριν από λίγο καιρό εκφράζοντας τις διαφωνίες του με επιλογές του κόμματος...  
 Νικόλας Μάστορας Γκουλέμας 
 Είναι Ιούλιος του 15 και στην βουλή ψηφίζεται το 3ο μνημόνιο. Την ώρα που ο Πάνος Καμμένος λέει "ναι σε όλα" ακούγεται ο Άδωνις να λέει "στα 4 τώρα". Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κάτανας όμως δεν τα σηκώνει αυτά, κινείται απειλητικά προς τον Άδωνι και τον αρπάζει από το σβέρκο. Τον Ιανουάριο του 15 είχε εκλεγεί βουλευτής Κοζάνης με τους ΑΝΕΛ πουλώντας αντιευρωπαική ρητορική για προσκυνημένους γερμανοτσολιάδες. Αυτό ήταν και το απαύγασμα της πολιτικής του καριέρας, στις επόμενες εκλογές δεν επανεκλέγεται.
Είναι Σεπτέμβριος 2017 πλέον και η ΝΔ ψάχνει τα πιο άξια, ικανά και άριστα στελέχη στην Κοζάνη. Μετά από πολύ σκέψη και αξιολόγηση όλων των αρίστων, που νομίζετε ότι κατέληξε;
Σωστά μαντεψατε. Στον Κάτανα.
Εσείς τι αλλά; Τον ΕΝΦΙΑ μην ξεχάσετε την Παρασκευή
Stefanos Kyriakos


Kozanimedia: Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Χάρης Κάτανας και επίσημα στη Νέα Δημοκρατία-Πώς τον καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ -Βίντεο

Panagiotis Kostoulas
Θυμάστε τον κ. Χάρη Κάτανα; Ηταν ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ που είχε ορμήξει μέσα στη βουλή στον κ. Αδωνι Γεωργιάδη την εποχή του δημοψηφίσματος.
Σήμερα ο κ. Χάρης ξέχασε τους προδότες, τους γερμανοτσολιάδες, τα cds, τα εθνοκτόνα μνημόνια και η μαμά ΝΔ τον υποδέχεται δόξη και τιμή πίσω στας αγκάλας της.
Συγχαρητήρια!
Λίγο έλειψε να χειροδικήσει ο βουλευτής του κόμματος Καμμένου επί του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ

Η πρόσφατη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ήταν μια ομιλία με πολλούς αποδέκτες και σίγουρα όχι μόνο για εμάς μέσα στο Βελλίδειο. Εμείς, είχαμε μπροστά μας, έναν πολιτικό που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, που μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Για να μας οδηγήσει σε ένα διαφορετικό μέλλον, ένα καλύτερο μέλλον στο οποίο θα χαιρόμαστε να ζούμε και να δημιουργούμε σε συνθήκες ελευθερίας, ευημερίας και ισονομίας, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Είχαμε μπροστά μας έναν πολιτικό, που δεν αναφέρθηκε στα συνηθισμένα εναντίον της κυβέρνησης, αλλά παρουσίασε με ειλικρίνεια την πολιτική πρότασή του κι ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας, χωρίς να σπαταλήσει χρόνο για λαϊκισμό εντυπώσεων, για παλαιοκομματικές κορώνες, για ανούσιες αντιπαραθέσεις και διχαστική παρελθοντολογία. Είχαμε μπροστά μας, έναν πολιτικό που είναι έτοιμος, όχι απλώς να γίνει πρωθυπουργός άμεσα, αλλά και να βάλει ψηλά τον πήχη της ανάπτυξης, όχι σχίζοντας μνημόνια αλλά φέρνοντας επενδύσεις.

Όμως άλλο είναι το σημαντικότερο κι έχει σχέση με αυτούς που δεν ήταν στο Βελλίδειο, αλλά άκουσαν τον Μητσοτάκη να θέτει τις προτεραιότητές του, για την οικονομία, την εργασία, την παιδεία, για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τη ζωή και την καθημερινότητά των Ελλήνων. Τον άκουσαν και έγινε κατανοητός, διότι έδειξε ότι καταλαβαίνει τα ζητούμενα της κοινωνίας καλύτερα από κάθε άλλον πολιτικό. Στο διάστημα, μετά την εκδήλωση της ΔΕΘ, τόσο εγώ όσο και άλλοι, βγήκαμε έξω, μιλήσαμε με τον κόσμο για την ομιλία Μητσοτάκη, συζητήσαμε με συμπολίτες – συνεργάτες -συναδέλφους, για το περιεχόμενο της, ανταλλάξαμε απόψεις, ακούσαμε γνώμες και καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα. Ότι η ομιλία του, δεν έγινε αποδεκτή μόνο από ένα εσωτερικό ακροατήριο αλλά έγινε κατανοητή και θετικά αποδεκτή, από μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου, ξεπερνώντας τα ήδη διευρυμένα όρια της Νέας Δημοκρατίας. Διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατόρθωσε να πείσει τον κόσμο, ότι μπορεί να εγγυηθεί ρεαλιστική έξοδο από την κρίση, ανάπτυξη και προοπτική, μέσα από τη συνάντηση όλων μας, στο πεδίο της σύγχρονης πολίτικης και της υγιούς αντιπαράθεσης, μακριά από αναίτιους διχασμούς, σπάζοντας τα δεσμά που κρατούν τον τόπο καθηλωμένο στο παρελθόν.

Σε ότι με αφορά προσωπικά, η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ήταν το αποκορύφωμα της δικαίωσης, στην απόφαση να ενταχθώ στη Νέα Δημοκρατία, να συμπορευτώ και να γίνω απλός συναγωνιστής, στην προσπάθεια να αλλάξουμε σελίδα και να πάει η Ελλάδα μπροστά. Αυτή η χρονική στιγμή, μου δίνει μάλιστα την ευκαιρία, να διατυπώσω δημόσια, σκέψεις που με απασχολούν από καιρό.

Ανήκω σε αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια, έκαναν λάθος πολιτικές επιλογές. Το παραδέχομαι ενώπιον όλων. Όσων με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, όσων εξακολουθούν να με θεωρούν φίλο τους, αλλά και όσων έχουν άλλη εντύπωση για εμένα, για τους οποίους πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ότι περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν, από αυτά που ενδεχομένως μπορεί να μας χωρίζουν. Αναγνωρίζω ότι πολλά από όσα προηγήθηκαν, με χρεώνουν με πολιτικά βάρη, για τα οποία αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, συνολικά. Εάν έμαθα κάτι, από τη μέχρι σήμερα παρουσία μου στην πολιτική, είναι να κοιτώ τον κόσμο ευθέως στα μάτια, στα λάθη να έχω το θάρρος της ειλικρινούς απολογίας, να αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν αλλά και να είμαι αληθινός για τις προθέσεις και για τις επιλογές μου. Αυτό κάνω και σήμερα δημοσίως. Είναι σημαντικό να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας, με αυτούς τους όρους. Έντιμα, ειλικρινά, υπεύθυνα, θαρραλέα.

Όσο για το μέλλον…
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κλείνοντας την ομιλία του στη ΔΕΘ τόνισε: «Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Να κάνουμε μαζί το μεγάλο άλμα στο μέλλον». Αυτό είναι το μήνυμα. Το μετερίζι δεν έχει σημασία, σημασία έχει η μάχη. Αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε κι αυτή είναι η γλώσσα που ξέρουμε να μιλάμε στην αγορά, όπου ανέκαθεν ασχολούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Με καθαρές κουβέντες.

Στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελλάδα μας ενώνει, ο Νομός Κοζάνης μας ενώνει. Οι εποχές αλλάζουν και όλοι μαζί θα αλλάξουμε και θα φέρουμε το καινούργιο, αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Χωρίς αγκυλώσεις του παρελθόντος, χωρίς διαχωρισμούς. Με αξιοπιστία και αξιοκρατία, με δημοκρατία και με ίσες ευκαιρίες για όλους. Για να χτίσουμε το αύριο, από την αρχή.

Κάτανας Χάρης

3 σχόλια

  1. Ρε αυτόν και αυτόν τον είδα στου {αυριανού πρωθυπουργού} Μαρινακη το γραφείο!!..


    Μια συνομιλία με αποτίμηση στα ταξίματα για τις εκλογές του 2012

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συνομιλίες που δημοσιεύει το Documento μεταξύ της βουλευτή της ΝΔ στη Β΄ Αθηνών Άννας Καραμανλή και του καταδικασθέντος σε δέκα χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση του «Noor 1» –του χορηγήθηκε αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης–, πρώην στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακού Αιμίλιου Κοτσώνη.

    Οι τηλεφωνικές συνομιλίες, που έχουν προκύψει από νόμιμη καταγραφή της ΕΥΠ η οποία ερευνούσε –εν αγνοία όλων– τον κ. Κοτσώνη, έγιναν το 2012, λίγες ημέρες μετά την εκλογή της κ. Καραμανλή ως βουλευτή. Οι δύο συνομιλητές έχουν προφανώς, όπως αποδεικνύεται από τη συνομιλία, στενές κοινωνικές επαφές, γεγονός αναμενόμενο αφού η κ. Καραμανλή υπήρξε επί χρόνια αθλητικογράφος ενώ ο κ. Κοτσώνης ήταν στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

    Μάλιστα, η συγκεκριμένη συνομιλία έγινε δύο χρόνια πριν από την εξάρθρωση της σπείρας του «Noor1», τη δράση της οποίας η κ. Καραμανλή δεν θα μπορούσε να κατηγορηθεί ότι γνώριζε.

    Οπως προκύπτει από τη συνομιλία, ο κ. Κοτσώνης και ο κύκλος του φέρεται να έχουν τη δυνατότητα να κινούν τα νήματα αναφορικά με ποια πρόσωπα θα εκλεγούν βουλευτές. Μάλιστα, η κ. Καραμανλή εμφανίζεται να κατηγορεί τον συνομιλητή της, εκφράζοντας πικρία ότι «δεν τη βοήθησαν στις εκλογές», αλλά αντίθετα επιλέχθηκε να δοθεί βοήθεια σε άλλα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα ονόματα: Αρβανιτόπουλος, Γιακουμάτος και Καλογερόπουλος. Το Documento παρουσιάζει αυτούσιο μέρος των συνομιλιών.

    Ο διάλογος

    Νόμιμη καταγραφή ΕΥΠ 18/7/2012.Ζ1_70512222 (ηχητικό, το παρακάτω)

    Συνομιλία Αιμίλιου Κοτσώνη – Αννας Καραμανλή

    Η Άννα του λέει ότι δεν τη βοήθησαν στις εκλογές και ότι έπεσαν όλοι επάνω στον Αρβανιτόπουλο και δεν βάλανε ούτε άρθρο της στη «Μετρό» ούτε τίποτε. Και συνεχίζει λέγοντας ότι όταν γίνει υφυπουργός Αθλητισμού θα την παίρνει ο Μαρινάκης τηλέφωνο και θα τον γράφει στ’ αρχίδια της… Και συνεχίζει ο Αιμίλιος…

    Αιμίλιος Κοτσώνης: Άκου να σου πω τώρα κάτι… Και να το ξέρεις… Εάν είναι να γίνεις υφυπουργός Αθλητισμού, μόνο αυτός μπορεί να το κανονίσει.

    Άννα Καραμανλή: Ναι… είδα πώς το κανόνισε… Πώς ασχοληθήκατε με μένα… Αν ήθελε, θα μ’ έβαζε…

    Αιμ.Κ.: Σου λέω… αν είναι κάποιος που μπορεί να το κάνει… εγώ πιστεύω πως είναι αυτός.

    Αν.Κ.: Και γιατί δεν το ’κανε λοιπόν;

    Αιμ.Κ.: Γιατί δεν θέλει να το κάνει τώρα;

    Αν.Κ.: Α… καλά… όταν θα γίνει δηλαδή… θα είμαι υποχρεωμένη σ’ αυτόνα. Μπερδεύεσαι μάλλον… Εγώ είμαι από τη Θεσσαλονίκη, δεν είμαι κανένα λιμό…

    Αιμ.Κ.: Ναι… αλλά έχει δύναμη… Τι να τον κάνουμε τώρα…

    Αν.Κ.: Εντάξει, έχει δύναμη… Αλλά όχι άμα με βάλει την επόμενη φορά θα προσκυνήσουμε στον Βαγγέλα… Μπερδεύεσαι… Ετσι; Δεν με βοήθησε κανείς. Ασ’ το τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. […]
    Ο διάλογος

    Νόμιμη καταγραφή ΕΥΠ 18/7/2012.Ζ1_70512222 (ηχητικό, το παρακάτω)

    Συνομιλία Αιμίλιου Κοτσώνη – Αννας Καραμανλή

    Αν.Κ.: Να σου πω… Με θεωρείς χαζή… Δεν ξέρω εγώ αν με βοήθησαν, πόσο με βοήθησαν και ποιοι με βοήθησαν;

    Αιμ.Κ.: Γιατί οι ψήφοι ήταν πάρα πολλοί.

    Αν.Κ.: Ναι.

    Αιμ.Κ.: Το να μιλήσω τώρα εγώ να πάρεις 100 ψήφους, 150 ή 200 δεν είναι κάτι… Κατάλαβες;

    Αν.Κ. Το ξέρω… Ούτε παιχνίδι κάνατε με τους οπαδούς ούτε τίποτα. Δώσατε γραμμή Α’ Αρβανιτόπουλος σφικτά και Β’ Παναγιωτόπουλο και Γιακουμάτο.

    Αιμ.Κ. Στον Πειραιά… Ο Γιακουμάτος εντάξει, είναι πολλά χρόνια φίλος, ρε συ…

    Αν.Κ. Εμένα δεν με είπατε ούτε σ’ έναν άνθρωπο.

    Αιμ.Κ. Κι ο Γιακουμάτος, που το είχα συζητήσει, μου είχε πει εγώ την Αννούλα θα τη βοηθήσω.

    Αν.Κ. Ναι, ναι… καλά.

    Αιμ.Κ. Εντάξει… Ετσι μου είπε ο άνθρωπος.

    Αν.Κ. Εντάξει στα λόγια, Αιμίλιέ μου… Λες και δεν ξέρεις…

    Αιμ.Κ. Εγώ δεν ξέρω τι κάνανε και στην ουσία αν μπορούσανε να κάνουνε, αλλά εγώ οι άνθρωποι οι οποίοι ήξερα εκεί πέρα μέσα ήταν τρεις, ο ένας ήταν ο Γιακουμάτος, ο άλλος ήταν ο Αρβανιτόπουλος και ο άλλος ήταν ο Καλογερόπουλος, εγώ άλλον άνθρωπο δεν ήξερα.

    Αν.Κ. Οπως ξέρεις, ο Καλογερόπουλος δεν βοήθησε.

    Αιμ.Κ. Εμένα μου είπε ότι βοήθησε πάρα πολύ.

    Αν.Κ. Στο Αιγάλεω βγήκα 14η… Ηταν η χειρότερή μου εμφάνιση.

    Αιμ.Κ. Ε.. εντάξει… Μπορεί να μη βοήθησε το Αιγάλεω… Μπορεί να βοήθησε η Γλυφάδα.

    [...]

    Αν.Κ. Με τον Ιωαννίδη χάρηκε ο Βαγγέλης; Ή όχι; Αυτός είναι βλάκας;

    Αιμ.Κ. Εγώ δεν τον πάω…

    Αν.Κ. Βλάκας και αλήτης…

    Αιμ.Κ. Οχι… Εγώ πιστεύω ότι είναι πουλητάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η βουλή είναι για κάποιους ένα θέατρο για άλλους ένα τσίρκο που κάνουν οι πολιτικοί τα νούμερά τους, μην σας κάνει εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση