GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο υπερηφάνεια για την Μαρία Σάκκαρη - Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

Το πιο όμορφο ταξίδι στην καριέρα της Μαρίας Σάκκαρη μέχρι τώρα, ολοκληρώθηκε με ήττα από την Caroline Garcia στα ημιτελικά του Wuhan Op...


Το πιο όμορφο ταξίδι στην καριέρα της Μαρίας Σάκκαρη μέχρι τώρα, ολοκληρώθηκε με ήττα από την Caroline Garcia στα ημιτελικά του Wuhan Open με 2-0 σετ. Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε για την εκπληκτική προσπάθεια της Μαρίας στη Wuhan, που θα τη φέρει και επίσημα στο Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης την ερχόμενη Δευτέρα.

H παραμυθένια εβδομάδα της Μαρίας Σάκκαρη στη Wuhan και η καλύτερή της πορεία μέχρι στιγμής στο tour της WTA, ολοκληρώθηκε σήμερα με ήττα από την Caroline Garcia στα ημιτελικά του Wuhan Open, με 6-3, 6-2.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τη Μαρία, που δεν μπόρεσε να πάρει όσες πρωτοβουλίες θα ήθελε και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχε παθητικό ρόλο, από την πολύ επιθετική και καλή server Garcia.

Η 23χρονη Γαλλίδα, η οποία αγωνίτηκε για πρώτη φορά σε ημιτελικό Premier 5 διοργάνωσης αλλά γενικά έχει πολύ περισσότερες εμπειρίες από την Ελληνίδα παίκτρια, είχε 73% ευστοχία στα πρώτα σερβίς, κέρδισε τους 27 από τους 43 πόντους στα πρώτα της σερβίς και τους 8 από τους 16 στα δεύτερα, χάνοντας μόνο 2 φορές το σερβίς της. Όλα αυτά, ενώ κατάφερε να "σπάσει" 5 φορές το σερβίς της Σάκκαρη, που σε αντίθεση με τη Γαλλίδα δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 2 break, ένα για κάθε παίκτρια, με την Garcia να κρατάει πρώτη το σερβίς της και να κάνει το 2-1. Λίγο αργότερα, η Γαλλίδα έκανε άλλο ένα break για να "ξεφύγει" με 5-2 και στο 9ο game έκλεισε το 1ο σετ, σερβίροντας επιτυχημένα για το 6-3.

Στο 2ο σετ, η Garcia συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και προηγήθηκε με double break στο 4-1. Σέρβιρε για το 5-1 μετά από ένα κλειστό game που η Μαρία είχε break point, για να πάρει μια απόσταση ασφαλείας και τελικά να "κλειδώσει" τη νίκη στο 8ο game του σετ, έπειτα από 1 ώρα και 20 λεπτά συνολικού αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση