GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημη τραγουδίστρια απαντά για πρώτη φορά στις φήμες περί υιοθεσίας

Τον τελευταίο καιρό, οι φήμες επιμένουν πως η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της πρόκειται να υιοθετήσουν ένα παιδάκι. Το ζευγάρι έ...


Τον τελευταίο καιρό, οι φήμες επιμένουν πως η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της πρόκειται να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα γιο, 4 χρόνων και τα δημοσιεύματα τους θέλουν να προχωρούν σε υιοθεσία. Η τραγουδίστρια της Ποπ βρέθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και για πρώτη φορά, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Ο λόγος για τη Fergie, η οποία βρέθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή Cubby and Carolina in the Morning Show, του σταθμού 103,5 KTU. Εκεί, η τραγουδίστρια, εκτός από το νέο της cd, μίλησε και για τις φήμες για δεύτερο παιδί.

«Έχω ακούσει τόσα πολλά για αυτό. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει στο μέλλον. Προς το παρόν, μόλις γύρισα το βίντεο μου και κυκλοφορεί η νέα μου δουλειά. Είναι σαν να γέννησα κατά κάποιον τρόπο ένα μωρό. Δεν βγήκε από την κοιλιά μου, αλλά από την ψυχή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά. Και άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Η Fergie είναι παντρεμένη με τον Josh Duhamel από το 2009, ενώ το 2013 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Axl.

Πηγή: mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση