GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις - Που θα βρέξει

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αναμένεται για σήμερα, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου. Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμ...


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αναμένεται για σήμερα, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς, στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 31 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 17 έως 29 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 20 έως 28 βαθμούς, και από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με ενίσχυση τις βραδινές ώρες στο Κεντρικό Αιγαίο σε 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ με βαθμιαία στροφή και ενίσχυση σε βορειοδυτικούς ισχυρούς 6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν, με πιθανότητα τοπικών βροχών τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού αναμένονται για σήμερα στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση τις βραδινές ώρες σε ισχυρούς 6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρη καταιγίδα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις βραδινές ώρες από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση