GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια κόντρα Κουρουμπλή - Μπακογιάννη για τη θαλάσσια ρύπανση - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και την βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της π...


Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και την βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της πρωινή εκπομπής του ΑΝΤ1.
"Είστε ψεύτης, λυπάμαι που σας το λέω, είστε ψεύτης κ. Κουρουμπλή" είπε η κ. Μπακογιάννη απευθυνόμενη στον κ. Κουρουμπλή.
Η κ. Μπακογιάννη σημείωσε παράλληλα πως δεν θα ζητήσει από τον κ. Κουρουμπλή να παραιτηθεί γιατί "για να παραιτηθεί θα πρέπει να έχει άλλα χαρακτηριστικά, που δεν έχει".
"Έχετε έρωτα η οικογένεια Μητσοτάκη με την λέξη "ψέμα". Όλοι λέμε ψέματα εκτός από εσάς" σημείωσε από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας. "Είναι απύθμενο το θράσος σας" πρόσθεσε.
Η ένταση συνεχίστηκε με τον κ. Κουρουμπλή στη συνέχεια να λέει: "Μην τα βάζετε μαζί μου θα βρείτε τον μπελά σας".
"Σας φοβάμαι πολύ, έχω αρχίσει και τρέμω" απάντησε η κ. Μπακογιάννη.
Δείτε το βίντεο του ANT1:

1 σχόλιο

  1. .... λύσαξαν τα Σκυλιά για τον Κουρουμπλή!

    Γαυγίζωντας τα Σκυλιά μήπως θέλουν (και θέλουν) να ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΥΘΗΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ;;;(!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση