GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Αν ο Καμμένος δεν μπει στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξαναδεί τα λουλουδάδικα του Συντάγματος

"Όταν αποφασίσουν δύο κόμματα να κάνουν κυβέρνηση, κάνουν μια συμφωνία. Αν τη χαλάσουν, θα γκρεμιστούν και οι δύο" δήλωσε ο πρ...


"Όταν αποφασίσουν δύο κόμματα να κάνουν κυβέρνηση, κάνουν μια συμφωνία. Αν τη χαλάσουν, θα γκρεμιστούν και οι δύο" δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον FOCUS 103,6.

"Ο Καμμένος δεν έχει περιθώρια να φύγει από την κυβέρνηση. Εγώ γυρίζω και δεν βλέπω ούτε οπαδό του" συνέχισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και τόνισε:

"Αν ο Καμμένος δεν μπει στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ξαναδεί τα λουλουδάδικα του Συντάγματος, Δεν θα πιάσει το 3%, αφού έβαλε χέρι στα μνημόνια θα καταστραφεί. Όποιος ακουμπήσει μνημόνια, καταστρέφεται. Τον Καμμένο δεν τον παίρνει πίσω ούτε η ΝΔ, γιατί κράτησε στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ δύο χρόνια τώρα". 

"Έχει συμφωνήσει με τον Τσίπρα, αν τα δημοσκοπικά του ευρήματα είναι στο 1-1,5%, να τον βάλει στο Επικρατείας. Ο πιο πιστός βουλευτής του Τσίπρα, είναι ο Καμμένος" κατέληξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση