GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ προειδοποιεί και πάλι τη Βόρεια Κορέα για στρατιωτική απάντηση

Για άλλη μια φορά ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε προειδοποίηση προς τη Βόρεια Κορέα, ότι οι ΗΠΑ «διαθέτουν ισχυρές στρατι...


Για άλλη μια φορά ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε προειδοποίηση προς τη Βόρεια Κορέα, ότι οι ΗΠΑ «διαθέτουν ισχυρές στρατιωτικές επιλογές» για να αντιμετωπίσουν το πυρηνικό και βαλλιστικό πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ.

«Βλέποντας τις δυνατότητές μας, είμαι πεπεισμένος περισσότερο από ποτέ ότι οι πολυάριθμες επιλογές μας δεν είναι μόνο αποτελεσματικές, αλλά και ισχυρές», δήλωσε ο Τραμπ ενώπιον εκατοντάδων στελεχών της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας στην αεροπορική βάση Άντριους κοντά στην Ουάσιγκτον.

Σχολιάζοντας την τελευταία εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα, ο Τραμπ ανέφερε ότι «για μία ακόμη φορά επέδειξε τη πλήρη περιφρόνηση της προς τους γείτονές της και προς ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα».

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση