GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Σύσκεψη με επίκεντρο την προστασία της κύριας κατοικίας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον Ευκλείδη Τ...


Σύσκεψη με επίκεντρο την προστασία της κύριας κατοικίας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο τραπέζι της συζήτησης βρέθηκαν πιθανές αλλαγές και βελτιώσεις στον νόμο Κατσέλη αναφορικά με την προστασία της κύριας κατοικίας.

Η κυβέρνηση σκοπεύει να ζητήσει από τους δανειστές παράταση της προθεσμίας προστασίας από πλειστηριασμούς και μετά την 31η Δεκεμβρίου 2018.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, Φραγκίσκος Κουτεντάκης, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης και ο Συνήγορος του Καταναλωτή Λευτέρης Ζαγορίτης.

Οι τελικές αποφάσεις εκτιμάται πως θα ληφθούν στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση