GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙ ΟΜΩΣ! ΑΠΑΤΗ η φωτογραφία με το κοριτσάκι που ...χρειάζεται εγχείρηση

Δημήτρης Αλικάκος   Δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να είναι δυνατόν! Μέσα σε λιγότερο από ΜΙΑ μέρα πάνω από 13 χιλιάδες κοινοποιήσεις (κ...

Δημήτρης Αλικάκος 
Δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να είναι δυνατόν!
Μέσα σε λιγότερο από ΜΙΑ μέρα πάνω από 13 χιλιάδες κοινοποιήσεις (και μόνο από αυτόν τον λογαριασμό -υπάρχουν και άλλοι).
Υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι κάνοντας κοινοποίηση αυτή την φωτογραφία θα βγάλει λεφτά από την τσέπη του ο κύριος Facebook και θα τα δώσει στο παιδάκι (που παρεμπιπτόντως δεν χρειάζεται καμία εγχείρηση καθώς είναι μια χαρά. Πρόκειται για άλλη μια απάτη. Δείτε εδώ γιατί: http://ellinikahoaxes.gr/2017/09/16/blind-girl-like-farming/ )
Δεν θα επαναλάβω το γνωστό "μα είναι δυνατόν να είναι τόσο ηλίθιοι;..."
Απογοήτευση και θλίψη. Τίποτα άλλο.
----------------------

Το κοριτσάκι δεν χρειάζεται εγχείρηση στα μάτια και το Facebook δεν δίνει χρήματα για likes και κοινοποιήσεις
Τις τελευταίες ώρες, έχει γίνει viral η εικόνα ενός μικρού κοριτσιού που συνοδεύεται από τον ισχυρισμό πως χρειάζεται εγχείρηση στα μάτια και πως το Facebook θα δώσει 10 λεπτά του ευρώ για κάθε κοινοποίηση.





Η φωτογραφία ανήκει σε ένα κοριτσάκι από την Ιράν που λέγεται Mahdis Mohammadi. Ένα σχετικό ιρανικό δημοσίευμα θα βρείτε εδώ. Εξυπακούεται πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα στα μάτια και δεν χρειάζεται χρήματα για εγχείρηση.

Σε άλλο δημοσίευμα διαβάζουμε πως η φάρσα ξεκίνησε στην Ινδία, όταν η εικόνα του κοριτσιού χρησιμοποιήθηκε με τον ισχυρισμό πως είναι τυφλή.


Το συμπέρασμα είναι πως δεν υπάρχει κοριτσάκι που χρειάζεται εγχείρηση στα μάτια και το Facebook δεν δίνει χρήματα όσες κοινοποιήσεις και αν κάνετε.

Θάνος Σ. Επαχτίτης
Διαχειριστής - Συντονιστής της ιστοσελίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση