GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρωτάθλημα μπάσκετ επιστρέφει στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων 11 ομάδων του πρωταθλήματος μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2017-20...


Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων 11 ομάδων του πρωταθλήματος μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Όπως είναι γνωστό τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ τα έχει η Cosmote TV.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

"Το επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ επιστρέφει στο τηλεοπτικό «σπίτι» του.

Μετά τη συμφωνία μεταξύ ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ, η δημόσια ραδιοτηλεόραση εξασφάλισε τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων των 11 ομάδων της STOIXIMAN.GR Basket League (Άρης, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Κολοσσός H Hotels, Κόροιβος, Κύμη, Λαύριο, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Προμηθέας, Ρέθυμνο Cretan Kings και Τρίκαλα Bc Aries) για την αγωνιστική περίοδο 2017- 2018.

Ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΡΤ συμφώνησαν να έχουν συνεχή συνεργασία στις νέες προοπτικές που προσφέρονται για την προβολή του επαγγελματικού πρωταθλήματος και του μπάσκετ γενικότερα, καθώς και το παρελθόν η δημόσια ραδιοτηλεόραση είχε συμβάλει καθοριστικά στην εξάπλωση του αθλήματος σε πανελλαδικό επίπεδο. Με τη νέα συμφωνία μεταξύ ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ, η STOIXIMAN.GR Basket League θα μπαίνει ξανά σε κάθε ελληνικό σπίτι μέσω της δημόσιας τηλεόρασης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση