GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ασύλληπτη περιπέτεια ενός κοάλα στον άξονα αυτοκινήτου - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ένα κοάλα βρισκόταν για 16 χιλιόμετρα, γαντζωμένο στον άξονα ενός τετρακίνητου οχήματος, μέχρι ο οδηγός να σταματήσει και να ακούσει τις...


Ένα κοάλα βρισκόταν για 16 χιλιόμετρα, γαντζωμένο στον άξονα ενός τετρακίνητου οχήματος, μέχρι ο οδηγός να σταματήσει και να ακούσει τις σπαρακτικές κραυγές του.

Το θηλυκό κοάλα φαίνεται ότι σκαρφάλωσε στον άξονα των τροχών ενώ το όχημα ήταν σταθμευμένο σε έναν λόφο στα περίχωρα της Αδελαΐδας, στη Νότια Αυστραλία.

Ο οδηγός αναγκάστηκε να καλέσει την πυροσβεστική για να βγάλει τους τροχούς ώστε να μπορέσει στη συνέχεια μια ειδική στη διάσωση άγριων ζώων να απελευθερώσει το άτυχο ζώο. "Μπορούσα να μυρίσω την καμένη γούνα της. Πρέπει να έκανε πολλή ζέστη εκεί μέσα" είπε η Τζέιν Μπρίστερ μιλώντας τηλεφωνικά στο πρακτορείο Reuters.

Δυστυχώς, μολονότι το κοάλα δεν είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς, διαπιστώθηκε ότι είχε γεννήσει πρόσφατα και πιθανότατα θήλαζε ακόμη. Το μικρό της όμως δεν βρέθηκε πουθενά. "Έψαξα εκείνη τη νύχτα και τις δύο επόμενες ημέρες αλλά δεν το βρήκα ποτέ", εξήγησε η Μπρίστερ.

Αφού φρόντισε για δύο ημέρες το ζώο, η Μπρίστερ το απελευθέρωσε ξανά στην άγρια φύση.

Τα κοάλα θεωρούνται "ευάλωτο" είδος. Στη φύση ζουν ελεύθερα λιγότερα από 100.000, ίσως μάλιστα να είναι μόλις 43.000, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ιδρύματος Κοάλα της Αυστραλίας.

Δείτε το βίντεο από την Daily Mail:

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση