Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

  ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ! Το "Έθνος" κυκλοφορεί (μόνο τις καθημερινές) ξανά...

  Η είδηση στην ανακοίνωση επανέκδοσης του “Έθνους από αύριο με τη σφραγίδα της 24Media (παρακάτω η ανακοίνωση της εταιρείας) δεν είναι ότι επανέρχεται το “Εθνος από αύριο. Η είδηση είναι πως η εφημερίδα του Ιβάν Σαββίδη θα έχει μόνο 6 εκδόσεις, μια του Σαββατοκύριακου και άλλες 5 καθημερινές. Δεν υπάρχει δηλαδή φύλλο της Κυριακής! Επιβεβαιώνεται έτσι η πληροφορία που έλεγε πως ζητήθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη και αυτός συναίνεσε να μην εκδοθεί φύλλο Κυριακής προκειμένου να μην χτυπηθεί η αγορά του κυριακάτικου τύπου με τις εφημερίδες που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, ήτοι Documento, Εφημερίδα Συντακτών και Αυγή.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 24Media η έκδοση του Σαββατοκύριακου θα είναι ενισχυμένη με 80 σελίδες ενώ τις καθημερινές η εφημερίδα θα κυκλοφορεί με 48 σελίδες.
  Διαβάζουμε στο news247
  Το Έθνος κυκλοφορεί ξανά το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα, μετά την ανάληψη του management από την 24MEDIA. Ο ιστορικός τίτλος με έτος ίδρυσης το 1930 και ύστερα από δύο διαφορετικές εκδοτικές περιόδους, επιστρέφει με καθημερινή έκδοση (Δευτέρα-Σάββατο), νέο λογότυπο και ανανεωμένο σχεδιασμό και πλούσιο περιεχόμενο.
  Τη Γενική Διεύθυνση θα έχει ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου, Διευθυντής του Έθνους αναλαμβάνει ο Μάνος Χωριανόπουλος, ιδρυτικό στέλεχος του News 24/7, με Διευθυντές Σύνταξης τους Βαγγέλη Δεληπέτρο και Κώστα Σαρρηκώστα, καθώς και τον Μπάμπη Παπαδάκη στο ρόλο του Συμβούλου Έκδοσης.
  Την Εμπορική Διεύθυνση θα έχει ο Τάσος Αργυρός, Commercial Director της 24MEDIA, τη Διεύθυνση Παραγωγής ο Αλέξης Βαλούρδος, ενώ Σύμβουλος Περιεχομένου στο σύνολο της έκδοσης του ιστορικού τίτλου αναλαμβάνει ο Director of Content της 24MEDIA Μάνος Μίχαλος.
  Η έκδοση του Σαββατοκύριακου με την οποία ξεκινάει η επανέκδοση του Έθνους θα είναι πλούσια σε περιεχόμενο με 80 σελίδες, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες θα έχει 48 σελίδες, με στόχο μια σύγχρονη εφημερίδα βασισμένη στις δημοσιογραφικές και εκδοτικές αρχές από την εποχή της άνθησης του Τύπου, στην οποία το Έθνος διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα από την πολιτική και κοινωνική ενημέρωση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ! Το "Έθνος" κυκλοφορεί (μόνο τις καθημερινές) ξανά... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm