GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Καμμένου για τις φωτογραφίες με τη ρουλέτα στο Λονδίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας πριν από λίγο στη Βουλή, αναφέρθηκε στις φωτογρα...


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας πριν από λίγο στη Βουλή, αναφέρθηκε στις φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται μπροστά από μία ρουλέτα σε μαγαζί στο Λονδίνο.
Ο κ. Καμμένος απαντώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη, είπε πως έχει λιγότερα χρήματα από τότε που μπήκε στη Βουλή, "αλλά έχω τη δυνατότητα τουλάχιστον να πληρώνω, όταν πηγαίνω σε ταξίδια στο εξωτερικό που έχω την ευκαιρία να συνοδεύομαι από τη σύζυγό μου, από την τσέπη μου το ξενοδοχείο και τα έξοδα μου."
"Αναφέρεστε σε ένα κλαμπ στο οποίο με τον κ. Γιακουμάτο πρωτοπήγαμε το 1994. Έχει μέσα μία αίθουσα για να βλέπεις αγώνες, έχει εστιατόριο, μπαρ και περνάς κάποιες ώρες. Τώρα εάν βρέθηκε μέσα στα πλαίσια της παρακολουθήσεως, να με βγάλουν φωτογραφία μπροστά από τη ρουλέτα, δεν παίζω τα λεφτά του ελληνικού λαού" συνέχισε ο Πάνος Καμμένος.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση