GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» - ΒΙΝΤΕΟ

Επιστρέφει μετά από χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η εκπομπή "Ελλάδα έχεις ταλέντο", μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Σύμ...


Επιστρέφει μετά από χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η εκπομπή "Ελλάδα έχεις ταλέντο", μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», στην κριτική επιτροπή του show θα βρίσκονται οι Σάκης Τανιμανίδης, Μαρία Μπακοδήμου και Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιανός.

«Ύστερα από την αποχώρηση του Ηλία Ψινάκη, τα δεδομένα άλλαξαν εντελώς και η ομάδα έχει πλέον κλείσει και είναι τριμελής. Στην παρουσίαση θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ενώ στην επιτροπή, το πρώτο όνομα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Στη δεύτερη καρέκλα θα κάτσει μια γυναίκα, η οποία επιστρέφει ύστερα από ένα χρόνο τηλεοπτικής αποχής από τους δέκτες μας. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαρία Μπακοδήμου. Η τρίτη καρέκλα είναι και η ανατροπή της όλης κατάστασης του τηλεοπτικού σκηνικού του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Πρόκειται για τον Γιώργο Καπουτζίδη», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Μαρίνος Βυθούλκας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση