GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ποια σημεία θα κλείσει το βράδυ του Σαββάτου η Αττική Οδός - ΦΩΤΟ

Μετ' εμποδίων θα διεξαχθεί τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή η κυκλοφορία στην Αττική Οδό λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρηση...


Μετ' εμποδίων θα διεξαχθεί τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή η κυκλοφορία στην Αττική Οδό λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα, η Αττική Οδός θα παραμείνει κλειστή στην είσοδο της από Λαμία προς Αεροδρόμιο στον κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8) από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου έως τις 8 το πρωί της Κυριακής. Έτσι οι οδηγοί θα ακολουθούν παρακαμπτήρια διαδρομή. Θα εισέρχονται στην Αττική Οδό από τα διόδια της Μεταμόρφωσης με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, στη συνέχεια θα εξέρχονται στην αμέσως επόμενη έξοδος (έξοδος 7 - Λ. Δημοκρατίας), θα αναστρέφουν στον κόμβο Λ. Δημοκρατίας χωρίς να ξαναπληρώνουν διόδια από τη Λ. Δημοκρατίας προς Αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, οι Αττικές Διαδρομές θα εγκαταστήσουν προς διευκόλυνση των οδηγών κατευθυντήρια σήμανση στην παράκαμψη. Επιπλέον, οι οδηγοί των οχημάτων θα μπορούν να πληροφορούνται τις κυκλοφοριακές συνθήκες σε 24ωρη βάση καλώντας στον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, 1024.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση