GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπαν οι δήμαρχοι Βούλας, Γλυφάδας και ο γ.γ. Ναυτιλίας για τη ρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα

«Κινήσαμε γη και ουρανό», είπε για τη ρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντ...


«Κινήσαμε γη και ουρανό», είπε για τη ρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Στραβελάκη.
«Τοποθετήσαμε 3.000 μέτρα πλωτό φράχτη και όλες οι παραλίες έχουν προφυλαχθεί», τόνισε ο δήμαρχος, σημειώνοντας ότι με drone παρακολουθούν την πορεία της πετρελαιοκηλίδας, η οποία, όπως ανέφερε, έχει διασπαστεί σε κομμάτια.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου επισήμανε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, ότι μόλις την Τετάρτη το πρωί ενημερώθηκαν από τις λιμενικές αρχές πως η ρύπανση είναι στην περιοχή του Αγίου Κοσμά και σημείωσε ότι «φέτος η παραλία βραβεύθηκε με γαλάζια σημαία και χθες κλαίγαμε».
Ο κ. Παπανικολάου τόνισε ότι έχουν επιστρατευθεί όλες οι δυνάμεις και εκτίμησε πως αν δεν υπάρξει από τη θάλασσα νέα εισροή πετρελαίου, την Παρασκευή το μεσημέρι η παραλία θα είναι καθαρή.
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας, Διονύσης Καλαματιανός, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο του ναυαγίου, στη Σαλαμίνα, διαβεβαίωσε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ότι η στεγανοποίηση του φορτίου έχει επιτευχθεί και η επόμενη, άμεση κίνηση των Αρχών είναι η απάντληση των καυσίμων.
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση