GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαμπρός ζήτησε από τους καλεσμένους να...πληρώσουν για να πάνε στον γάμο του

Μία πρωτότυπη και ιδιαιτέρως … κερδοφόρα ιδέα είχε ένας μελλόνυμφος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Μπεν Φαρίνα ζήτησε από τους εξήντα ανθρώπους...


Μία πρωτότυπη και ιδιαιτέρως … κερδοφόρα ιδέα είχε ένας μελλόνυμφος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Μπεν Φαρίνα ζήτησε από τους εξήντα ανθρώπους που είχε προσκαλέσει στον γάμο του με την Κλερ Μοράν να πληρώσουν 150 λίρες ο καθένας, προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα της τελετής, της δεξίωσης και της τριήμερης διαμονής τους στο ξενοδοχείο που θα γίνει ο γάμος.

Ο γάμος είναι προγραμματισμένος για τον Ιούνιο του 2018 και ο Φαρίνα εξηγεί πώς πέρασε την ιδέα στους καλεσμένους τους ως ένα all-inclusive πακέτο διακοπών. "Άλλωστε, όλοι πληρώνουν πάντα ένα μεγάλο χρηματικό για να πάνε σε έναν γάμο, ούτως ή άλλως", λέει ο ίδιος.

Η μέλλουσα νύφη από την πλευρά της δήλωσε: "Κάναμε καιρό σχέδια για τον γάμο μας κι επειδή έχουμε ήδη ένα μικρό κορίτσι φοβόμασταν ότι δεν θα μπορούσαμε να αντέξουμε οικονομικά μία γαμήλια τελετή. Αυτή ήταν μία έξυπνη λύση".

Όπως λέει ο κ. Φαρίνα, το ζευγάρι είχε δαπανήσει κάποτε περισσότερες από 1.700 λίρες για να πάει στον γάμο ενός φίλου του στην Ελλάδα. Έτσι, αποφάσισαν να "σπάσουν" στις 150 λίρες ανά άτομο τα έξοδα για τον δικό τους γάμο, που θα γίνει στην αγγλική ύπαιθρο.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση