GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον Έλληνα σχεδιαστή που βρέθηκε νεκρός - Δεν τον είχε αναζητήσει κανείς τον τελευταίο μήνα

Νεκρός, γυμνός και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε στο σπίτι του ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας Λούης Γεράρδος. Ήταν 77 χρον...


Νεκρός, γυμνός και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε στο σπίτι του ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας Λούης Γεράρδος. Ήταν 77 χρονών.

O σχεδιαστής μόδας με τη διεθνή καριέρα εντοπίστηκε στο σπίτι του, στην πλατεία Βικτωρίας, στο κέντρο της Αθήνας, από την αστυνομία, αφού οι γείτονες παραπονέθηκαν για την έντονη δυσοσμία.

Η μακάβρια αποκάλυψη έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα με τη βοήθεια κλειδαρά και αντίκρισαν το πτώμα στο κρεβάτι. Όπως γράφει η Espresso το σπίτι δεν έφερε ίχνη διάρρηξης και η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Από την έρευνα και την αυτοψία αποκλείστηκε η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας και έτσι ο θάνατος του αποδίδεται σε αιφνίδια παθολογικά αίτια προ ημερών. Εκτιμάται ότι ήταν νεκρός για περίπου 30 - 35 ημέρες, χωρίς να τον αναζητήσει κανείς. Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο Λούης Γεράρδος μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80. Έχει δημιουργήσει πολλά κουστούμια για θεατρικές παραστάσεις. Μεταξύ άλλων είχε κάνει και εξώφυλλο με την Σίντυ Κρόφορντ στο Elegance, ενώ το όνομά του φιγουράρισε μεταξύ των Vivienne Westwood, Yohji Yamamoto, Yves Saint Laurent, Τσεκλένης, Παρθένης, Ντίμης Κρίτσας και Λουκία. Διατηρούσε ατελιέ στην Αθήνα αλλά και στη Φολέγανδρο.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση