GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελκυστικό «μενού» στο... Μοναστήρι της τέχνης!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Σου έχω αποκλειστικό εξαιρετικά δυνατό! Μου «πρόδωσαν» το άκρως ελκυστικό «μενού»...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Σου έχω αποκλειστικό εξαιρετικά δυνατό! Μου «πρόδωσαν» το άκρως ελκυστικό «μενού» που θα... προσφερθεί τη νέα σεζόν που μας χτυπά την πόρτα στο... Μοναστήρι της τέχνης-ή αλλιώς El Convento Del Arte ή αλλιώς στο Μοναστήρι της τέχνης, για τη σεζόν 2017-2018 και στο αποκαλύπτω για να ξέρεις που θα περάσουμε τον χειμώνα μας!

Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις με αγαπημένους και γνωστούς καλλιτέχνες, Mind Games, διαδραστικά εικαστικά δρώμενα, Stand up comedies, Shows, παρουσιάσεις δίσκων, πάρτι κ.ά., έξι, ίσως και επτά ημέρες την εβδομάδα. Στο El Convento del Arte, σε αυτό τον χώρο υψηλής αισθητικής, με διάκοσμο κεριά, κηροπήγια, πολυελαίους, εικαστικά αγιογραφιών δια χειρός του βραβευμένου σκηνογράφου Γιώργου Ασημακόπουλου, μπορντώ βελούδινες κουρτίνες και βιτρώ, μπορείς επίσης κατά την διάρκεια ή πριν και μετά τις παραστάσεις, να απολαύσεις το ποτό, ή το εξαιρετικό μενού που επιμελείται ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας και να επιλέξεις μέσα από την πιο άρτια λίστα κρασιών. Ενδεικτικά αναφέρεται το πρόγραμμα όπως έχει διαμορφωθεί, από την έναρξη των παραστάσεων την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου ως το τέλος Νοεμβρίου.

Τη Δευτέρα το κοινό θα απολαμβάνει εναλλάξ θεματικές μουσικές βραδιές. Ένα μουσικό και γευστικό ταξίδι στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Νέα Ορλεάνη, με τον Πάνο Αμαραντίδη να υπογράφει την καλλιτεχνική επιμέλεια και τους Μέμο Μπεγνή, Παναγιώτη Πετράκη και Ευη Σιαμαντά να μεταφέρουν το κοινό μουσικά στις γειτονιές του κόσμου. Την Τετάρτη η Τάνια Τρύπη και ο Αλέξανδρος Ρήγας θα ξεσηκώνουν τους θεατές με τις μουσικές τους επιλογές, τα ντουέτα τους, τα τραγούδια τους αλλά και τους απολαυστικούς καυστικούς διαλόγους που θα ανταλλάσσουν, σε ένα γεμάτο strass πάντρεμα του θεάτρου, του bar, του μιούζικαλ και της κωμωδίας. Την Πέμπτη ο Amazing Dio συνδυάζοντας γνώσεις ψυχολογίας, μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς, μνήμης και γλώσσας του σώματος μαζί με την τέχνη του αποπροσανατολισμού ο Dio θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μυστηρίου και θα προσπαθήσει να σας θέσει σε δοκιμασία το απόλυτο στεγανό που ονομάζεται ΛΟΓΙΚΗ. Η καινούργια ανατρεπτική παράσταση του Amazing Dio γεμάτη γέλιο, μυστήριο, συγκίνηση και έκπληξη, μέσα απ' την τέχνη της μαγείας! Την Παρασκευή το πρόγραμμα θα εναλλάσσεται. Η Pavlina Styl θα ταξιδεύει μουσικά το κοινό με την μοναδικά αισθαντική της φωνή, σε ένα swing-cabaret πρόγραμμα, κυρίως από την Belle Époque και το μεσοπολεμικό Βερολίνο, βασισμένο πάντα στο μουσικό θέατρο και το καμπαρέ με τζαζ στοιχεία, τάνγκο και βάλς στην φανταστική χώρα της επιθυμίας με τραγούδια των J. Brel, E. Piaf, K.Weill, C. Porter, J.Κander Γ. Σπανού, Σ. Κραουνάκη κ.ά.

Η Μαρούλα Κασκαβέλη σε κείμενα – σκηνοθεσία Νίκου Μουρατίδη θα μεταφέρει το κοινό στην μαγική δεκαετία 1960 ερμηνεύοντας τραγούδια που αγαπήθηκαν και που γαλούχησαν γενεές και γενεές, σε συνθέσεις Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Τσιτσάνη, Πλέσσα, Χιώτη κλπ.

O Γιώργος Γιαννίμπας, τραγουδιστής και ηθοποιός, που τον γνωρίσαμε τελευταία μέσα από διάσημα musicals, όπως η Οικογένεια Άνταμς, Το τραγούδι του νεκρού αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη, Annie The Musical κ.α. μαζί με τους Jazzin Barks, θα παρουσιάζουν ένα Live με Jazz, Swing, Blues και Rock & Roll πρόγραμμα. Η Βεατρίκη Ψυχάρη με τραγούδια καινούρια και παλιά, γνωστά και άγνωστα, βγαλμένα από τις νυχτερινές βόλτες στα στενά της πόλης και τις Κυριακάτικες εκδρομές με φίλους, θα μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι δουλειά έχει ο Μάνος Χατζιδάκις στην ίδια παρέα με τον Σταμάτη Κραουνάκη; Από πού κι ως πού η Βίκυ Μοσχολιού τσουγγρίζει με τη Γιώτα Νέγκα; Τι λέει κρυφά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο αυτί της Άλκηστις Πρωτοψάλτη; Και τέλος πάντων, πώς βρέθηκε στα καμαρίνια η Nina Simone;

Το Σάββατο δίνει τη θέση του σε ένα μουσικό θεατρικό Show σε κείμενα-σκηνοθεσία Ηλία Αλεξάνδρου, ένα υπέροχο θέαμα για τον μυστηριώδη κόσμο της Show biz. Την Κυριακή σε ένα Θεατρικό Δείπνο Μυστηρίου, ενώ εσείς απολαμβάνετε με την παρέα σας το φαγητό ή το ποτό σας, θα παρακολουθείτε ένα θεατρικό δρώμενο σε κείμενο – στίχους τραγουδιών και σκηνοθεσία Γιάννη Σαρακατσάνη, κατά την διάρκεια του οποίου κάποιος πρόκειται να δολοφονηθεί. Εσείς το παίζετε… ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα ενοχοποιητικά στοιχεία, λύνετε γρίφους και ανακρίνετε τους υπόπτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση