GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαυρόπουλος - Σπανός στο «Δείπνο» του Σπύρου Παπαδόπουλου!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Νέοι συνδαιτυμόνες στο «Δείπνο ηλιθίων»; Ναι,ναι! Όπως λένε εγκυρότατες πηγές μου...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Νέοι συνδαιτυμόνες στο «Δείπνο ηλιθίων»; Ναι,ναι! Όπως λένε εγκυρότατες πηγές μου μεγαλώνει και ομορφαίνει ο θίασος του χαρισματικού Σπύρου Παπαδόπουλου στο θέατρο Κάππα! Η μεγάλη επιτυχία που ... έσπασε ταμεία πέρσι, κερδίζοντας κοινό και ειδήμονες επανέρχεται με νέους γερούς «άσσους» στη διανομή:τον άξιο και «μαιτρ» στην κωμωδία Δημήτρη Μαυρόπουλο και τον ικανότατο Χρήστο Σπανό! Όμως, ας τα πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή!

ΤΗΝ εξαιρετική κωμωδία του Francis Veber«Δείπνο ηλιθίων», ένα έργο με διεθνή καριέρα και τεράστια επιτυχία όπου κι αν παίχτηκε, θα παρουσιάσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Κάππα, που αποτελεί τη θεατρική του στέγη τα τελευταία χρόνια αγκαλιάζοντας μεγάλες επιτυχίες του.

ΘΕΣ ΣΤΟΡΙ; Ο Πιερ Μπροσάν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, επιτυχημένος, πλούσιος και κυνικός, οργανώνει με τους πλούσιους φίλους του κάθε εβδομάδα, ένα ιδιότυπο δείπνο: καλούν ο καθένας κι από έναν «ηλίθιο», διασκεδάζουν εις βάρος τους και στο τέλος της βραδιάς, αυτός που έφερε τον πιο αστείο «ηλίθιο» είναι ο νικητής! Γι’ αυτήν την εβδομάδα, ο Πιερ έχει βρει «λαβράκι»! Τον Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), έναν αθώο καλοκάγαθο ανθρωπάκο, ο οποίος, θα είναι το τρόπαιό του στο αποψινό δείπνο. Κι από δω αρχίζουν οι ανατροπές! Ο Πινιόν, με την αφελή κι αθώα λογική του, προκαλεί μία σειρά από «συμφορές», και μέσα σε λίγη ώρα, αποδομεί άθελά του τον «πολύ» Πιερ Μπροσάν. Στο τέλος πια, δεν ξέρουμε ποιος απ’τους δύο είναι ο «ηλίθιος».

Ή μάλλον… ξέρουμε!Αλλά δεν το λέμε!

ΠΑΜΕ να σου...προδώσω τι ρόλους θα κρατήσουν οι «νέοι»στη διανομή Δημήτρης Μαυρόπουλος και Χρήστος Σπανός. Ο πρώτος παίξει τον εισβολέα εφοριακό, που ενώ έρχεται με τις καλύτερες προθέσεις, τελικά πυροδοτεί αλλεπάλληλες καταστροφές και εκρήξεις γέλιου! Ο δεύτερος θα «ντυθεί» ένα νεαρό καθηγητή της ορθοπεδικής που συμβάλλει κι αυτός άθελά του στον γενικό... τραγέλαφο! Η sold out παράσταση της περσινής χρονιάς συνεχίζει στο Θέατρο Κάππα,σε σκηνοθεσία του Σπύρου Παπαδόπουλου,μετάφραση της Νικολέτας Κοτσαηλίδου, σκηνικά της Αθανασίας Σμαραγδή, κοστούμια της Νικόλ Παναγιώτου, φωτισμούς του Χρήστου Τζιόγκα και χορογραφίες της Σοφίας Σπυράτου. Παίζουν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης,Βασίλης Ρίσβας ,Άννα Μενενάκου, Χρήστος Σπανός,Ξανθή Γεωργίου και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση