GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ ζήτησε η ΝΔ μετά τον σάλο για τις αντιγραφές

Την παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου 106 φοιτητές παρέδωσαν την... ίδια εργασία σε μάθημα,...


Την παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου 106 φοιτητές παρέδωσαν την... ίδια εργασία σε μάθημα, ζήτησε η Νέα Δημοκρατία.

"Από την πρώτη στιγμή τόσο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κώστας Δέρβος όσο και η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων καταδίκασαν το περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ της συγκεκριμένης Σχολής" τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, για το περιστατικό αντιγραφής εργασιών από φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

"Σε κάθε περίπτωση η Νέα Δημοκρατία απαιτεί το σεβασμό των κανονισμών από όλους χωρίς εκπτώσεις και χωρίς υπερβολές" προσθέτει η ΝΔ.

Το περιστατικό συνέβη στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Πάτρας και η εργασία κατατέθηκε στο μάθημα «Δυναμικά μαθηματικά Υποδείγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση