GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός διαθήκης η σύζυγος του Χιου Χέφνερ

Η Κρίσταλ Χάρις, τελευταία σύζυγος του Χιου Χέφνερ, δεν θα κληρονομήσει τίποτα από την περιουσία του ιδρυτή του περιοδικού Playboy, που ...


Η Κρίσταλ Χάρις, τελευταία σύζυγος του Χιου Χέφνερ, δεν θα κληρονομήσει τίποτα από την περιουσία του ιδρυτή του περιοδικού Playboy, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, καθώς δεν τη συμπεριέλαβε στη διαθήκη του.

Ο Χιου Χέφνερ είχε φροντίσει να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με την κατά 60 χρόνια νεότερη σύζυγο του όταν παντρεύτηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2012 στην έπαυλη του στο Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η περιουσία του ιδρυτή του Playboy που αγγίζει τα 43 εκατ. δολάρια θα μοιραστεί στα τέσσερα παιδιά του, στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια και σε μια σειρά από φιλανθρωπίες.

Σύμφωνα με το US Weekly, μπορεί η 31χρονη Κρίσταλ Χάρις να μην έχει συμπεριληφθεί στη διαθήκη του, ωστόσο ο Mr Playboy την έχει εξασφαλίσει οικονομικά.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση