GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τζανακόπουλος για τον Κουρουμπλή: Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών

«Εν μέσω μιας προσπάθειας μιας επιχείρησης να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, το μείζον δεν είναι η απόδοση ευθυνών», τόνισε ο Υπουργός Επικ...


«Εν μέσω μιας προσπάθειας μιας επιχείρησης να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, το μείζον δεν είναι η απόδοση ευθυνών», τόνισε ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Πρόσθεσε, ότι ο κ. Κουρουμπλής κινητοποίησε τους μηχανισμούς και από εκεί και πέρα στο τέλος της κρίσης αυτής, στο τέλος της διαχείρισης θα αποτιμήσει ο Πρωθυπουργός, όπως αποτιμά τις επιδόσεις για όλους τους υπουργούς. «Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών. Ο κ. Κουρουμπλής έκανε αυτό που έπρεπε, κινητοποίησε τον μηχανισμό με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα και νομίζω ότι η διαχείριση της κατάστασης επιχειρησιακά είναι η βέλτιστη».

Ερωτηθείς για την επένδυση του Ελληνικού, ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε ότι «θα προχωρήσει κανονικά, είναι δέσμευση της κυβέρνησης» και σχολίασε πως «εκείνοι που μιλούν για καθυστερήσεις θα έπρεπε να έχουν προσέξει πολύ περισσότερο όταν υπέγραψαν τη συγκεκριμένη σύμβαση που έβριθε και νομικών λαθών και πραγματικών διοικητικών προβλημάτων που δημιουργούσε». Είπε ότι η κυβέρνηση επαναδιαπραγματεύτηκε τη συγκεκριμένη σύμβαση και πως από εκεί και πέρα «οι υπηρεσίες κάνουν τη δουλειά τους, θα την κάνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκύψουν εμπόδια στο μέλλον τα οποία δεν θα μπορούμε να τα υπερβούμε». Ερωτηθείς σχετικά, επισήμανε ότι δεν μπορεί να κάνει εκτίμηση για το ΚΑΣ, γιατί λειτουργεί με έναν ανεξάρτητο τρόπο και από το μόνο από το οποίο περιορίζεται είναι από την επιστήμη της αρχαιολογίας, για να τονίσει ότι «με τον τρόπο που προωθούμε εμείς τις διαδικασίες για το έργο, προεξοφλούμε ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανυπέρβλητα εμπόδια για την ολοκλήρωση της επένδυσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση