GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Ήμουν ένα ατύχημα στη μήτρα της μάνας μου

Συγκλονίζουν τα λόγια του διάσημου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ότι ήταν ανεπιθύμητος από τους γονείς του και ότι επέζησε απόπειρας έκτρωσ...


Συγκλονίζουν τα λόγια του διάσημου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ότι ήταν ανεπιθύμητος από τους γονείς του και ότι επέζησε απόπειρας έκτρωσης με βελόνες πλεξίματος. Αυτά, τουλάχιστον, υποστηρίζει στο καινούργιο του βιβλίο που έχει τον τίτλο «Αθώος».

Σε αυτό, ο Γάλλος ηθοποιός γράφει ότι «μιας και δεν ήμουν επιθυμητός από τους γονείς μου, μιας και σιγουρεύτηκαν ότι ήξερα πως ήμουν ένα ατύχημα στη μήτρα της μάνας μου, ότι επέζησα από τις βελόνες πλεξίματος, ήμουν πάντα πολύ ευτυχισμένος που ήμουν εκεί, που ζούσα πάντα σαν κάποιος που ήθελε να είναι ένα δώρο στους άλλους».

«Είμαι λίγο σαν τη γάτα που κάποιος θέλει να πνίξει, αλλά που βγήκε από το σάκο και βρέθηκε μόνη στην όχθη. Θα μπορούσα να γίνω μια αγριόγατα, αλλά εκμεταλλεύτηκα αυτή την απεριόριστη ελευθερία κι άνοιξα διάπλατα τα μάτια μου να παρατηρήσω τα γύρω μου» εξομολογείται.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έδωσε χθες συνέντευξη στην Κάντις Μπέργκεν - της οποίας ο πρώτος σύζυγος ήταν ο Γάλλος σκηνοθέτης Λουί Μαλ - στο Γαλλικό Ινστιτούτο στη Νέα Υόρκη. Στη συνέντευξη αναφέρθηκαν και στη φιλία του ηθοποιού με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος του χορήγησε ρωσική υπηκοότητα, το 2013. Σχετικά με αυτό, ο Ντεπαρτιέ είχε πει στο παρελθόν: «Νομίζω ότι του άρεσε αμέσως η πλευρά του χούλιγκαν που έχω. Το ότι, κάποιες φορές, με μάζευαν απ' το πεζοδρόμιο λιάρδα. Όπως και σε μένα, κανείς δεν θα στοιχημάτιζε ούτε ένα σεντ στον Πούτιν, όταν ήταν 15 χρονών».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση