GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκαν… μαχαίρια στη Ρόδο για ασήμαντη αφορμή

Ένα αιματηρό επεισόδιο τάραξε χθες τη Ρόδο όταν για ασήμαντη αφορμή, ένας νεαρός επιτέθηκε με μαχαίρι σε συνομήλικό του σε κεντρική πλατ...


Ένα αιματηρό επεισόδιο τάραξε χθες τη Ρόδο όταν για ασήμαντη αφορμή, ένας νεαρός επιτέθηκε με μαχαίρι σε συνομήλικό του σε κεντρική πλατεία της παλιάς πόλης.

Οι δύο νεαροί, λογομάχησαν έντονα μέσα σε εστιατόριο, με αφορμή προσωπικές τους διαφορές για γειτονικά ακίνητα, ήρθαν στα χέρια και ο ένας από τους δύο, έβγαλε μαχαίρι. Έκπληκτοι οι περαστικοί αλλά και οι θαμώνες είδαν την αιματηρή επίθεση του 25χρονου που κατάφερε εκτεταμένο τραύμα στον 30χρονο σερβιτόρο και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές.

Ο 25χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου πέταξε το μαχαίρι, το οποίο και βρέθηκε μέσα σε έναν υπόνομο.

Το θύμα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση