GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα το πάρει το κορίτσι ο Ρονάλντο;

Από τη ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν περάσει πολλές γυναίκες. Ωστόσο, φαίνεται πως ο Πορτογάλος βρήκε την "εκλεκτή", τη γυν...


Από τη ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν περάσει πολλές γυναίκες. Ωστόσο, φαίνεται πως ο Πορτογάλος βρήκε την "εκλεκτή", τη γυναίκα της ζωής του, στο πρόσωπο της Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο και περιμένει το πρώτο του παιδί, το οποίο θα είναι κοριτσάκι. Αυτό θα είναι το τέταρτο παιδί του σούπερ σταρ της Ρεάλ, ο οποίος έχει αποκτήσει άλλα τρία με παρένθετες μητέρες.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, τα οποία αναπαράγει και η "Marca", ο CR7 και η σύντροφός του αναμένεται να παντρευτούν το καλοκαίρι του 2018 και μάλιστα τον Αύγουστο, με δεδομένο ότι το Μουντιάλ θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου -15 Ιουλίου και η Πορτογαλία έχει σοβαρές πιθανότητες να βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας.

Αφορμή για τα δημοσιεύματα αποτέλεσαν οι φωτογραφίες από την επίσκεψη του ζευγαριού στο "José Alvalade" για την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με την Τοντέλα. Σε αυτές, η Τζορτζίνα φαίνεται να φορά ένα μονόπετρο, το οποίο κοστίζει περίπου 265.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση