GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμίνης: Δεν γίνεται παρά να πετύχουμε και θα πετύχουμε

Θετικός στο αίτημα του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου για συνάντηση των υποψηφίων δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία της...


Θετικός στο αίτημα του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου για συνάντηση των υποψηφίων δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης.

«Κάθε μέρα παντού, με κάθε τρόπο, οι πολίτες, μας ζητούν να προχωρήσουμε. Έχουμε υποχρέωση να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά τους. Να τους πείσουμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι μία δική τους μεγάλη δημοκρατική διαδικασία και όχι μία διαδικασία που αφορά λίγους, οι οποίοι, με διαφορά προσχήματα, επιδιώκουν να καθηλώσουν την προσπάθεια στα μέτρα τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης και συνεχίζει:

«Είναι στοιχειώδης υποχρέωσή μας να συνδράμουμε την επιτροπή Αλιβιζάτου, ακόμη και αν υπάρχουν διαφορετικές γνώμες στα επιμέρους ζητήματα. Με χθεσινή επιστολή του ο κ. Αλιβιζάτος ζητά συνάντηση των υποψηφίων για να σταθμισθούν τα νέα δεδομένα και να ληφθούν αποφάσεις για τις ημερομηνίες των εκλογών και τον τρόπο διεξαγωγής τους. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να επιλύσουμε τα θέματα αυτά. Θέση μας είναι ότι, προκειμένου να διασφαλιστούν συνθήκες αδιάβλητης και ανοιχτής διεξαγωγής των εκλογών, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα η καθυστέρηση ολίγων εβδομάδων. Πιστεύουμε επίσης ότι θα είναι χρήσιμη η συμβολή και εκείνων, κομμάτων η πολιτικών κινήσεων, που συμμετέχουν εξαρχής στο εγχείρημα».

«Θα ανταποκριθούμε στο αίτημα του κ. Αλιβιζάτου, χωρίς δεύτερες σκέψεις και προσκόμματα. Δεν γίνεται παρά να πετύχουμε και θα πετύχουμε», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση