GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μάχη" υποστηρικτών του δημοψηφίσματος και αστυνομίας στην Καταλονία

Η αστυνομία αναμένεται να απομακρύνει τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν σε σχολεία τα οποία έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσουν ως εκλογ...


Η αστυνομία αναμένεται να απομακρύνει τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν σε σχολεία τα οποία έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσουν ως εκλογικά τμήματα για το αυριανό δημοψήφισμα της ανεξαρτησίας στην Καταλονία.

Οι υποστηρικτές του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, κατασκήνωσαν χθες το βράδυ σε εκλογικά κέντρα προκειμένου να εμποδίσουν την τοπική αστυνομία να προχωρήσει στην εκκένωση και το κλείσιμό τους.

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, η απομάκρυνσή τους θα γίνει αύριο, ενώ δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Εξαρτάται από την αστυνομία για το πως θα τους απομακρύνει, δήλωσε η ίδια κυβερνητική πηγή.

Οι εθελοντές που θα βοηθήσουν στην διεξαγωγή των εκλογών και θα χρησιμοποιήσουν τους εθνικούς εκλογικούς καταλόγους, στο αυριανό δημοψήφισμα θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα άνω των 300.000 ευρώ, σύμφωνα με την ίδια κυβερνητική πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση