GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση των μεταλλωρύχων στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Συγκέντρωση πραγματοποιούν οι μεταλλωρύχοι έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με κύριο αίτημά τους την παραχώρηση της τρί...


Συγκέντρωση πραγματοποιούν οι μεταλλωρύχοι έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με κύριο αίτημά τους την παραχώρηση της τρίτης άδειας για την Ολυμπιάδα. Όπως τόνισαν οι εργαζόμενοι, δεν θα αποχωρήσουν, εάν δεν υπογράφει και η τρίτη άδεια.

Χθες, οι μεταλλωρύχοι συναντήθηκαν τόσο με τον υπουργό Περιβάλλοντος κι ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, όσο και με τον υπουργό Επικρατείας, Χρ. Βερναρδάκη. Κατά τη συνάντησή τους με τον κ. Βερναρδάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ζήτησαν να μην χαθεί καμία θέση εργασίας. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εκπρόσωπος των εργαζομένων, «ο κ. Βερναρδάκης, δεσμεύθηκε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα υπάρξει ξεμπλοκάρισμα στο ζήτημα των Σκουριών».

Τέλος, επισήμανε ότι «η χθεσινή συμβολική κατάληψη ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαν να πράξουν κι ότι εάν δεν δοθεί λύση στα αιτήματά τους, θα προβούν σε περαιτέρω ενέργειες».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση