GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύελλα αντιδράσεων για τον δικαστικό επιμελητή που πραγματοποίησε κατάσχεση καταστήματος στο Ρέθυμνο - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ολομέλεια της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, θα συζη...


Στην Ολομέλεια της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, θα συζητηθεί και η περίπτωση του Δικαστικού Επιμελητή Γιάννη Παναγόπουλου και από εκεί κατά πάσα πιθανότητα η υπόθεση θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Εφετών, όπως δήλωσε συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Μήτσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μήτσης, αναφερόμενος στην συνολικότερη συμπεριφορά του Γιάννη Παναγόπουλου, κατά τη διαδικασία κατάσχεσης επιχείρησης στο κέντρο του Ρεθύμνου, αλλά και στο βίντεο-«διάγγελμα» όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, μέσα από το οποίο ο δημόσιος αυτός λειτουργός με αγοραίους χαρακτηρισμούς κατάφερε να εξοργίσει τόσο τον λαό της Κρήτης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας έκανε λόγο για απολύτως απαράδεκτα φαινόμενα, ενώ ταυτόχρονα έθεσε και πολλά ερωτήματα για το σύννομο της όλης διαδικασίας:

«Ο Γιάννης Παναγόπουλος ως δικαστικός Επιμελητής ανήκει στο Εφετείο Αθηνών και εκ του νόμου δεν είχε κανένα δικαίωμα να πραγματοποιήσει κατάσχεση σε περιοχή άλλη εκτός Αθηνών, Πειραιώς και Κυθήρων», τόνισε, ενώ στο δημοσιογραφικό ερώτημα για το αν ο νόμος προβλέπει κάποια περίπτωση εξαίρεσης, ο Πρόεδρος της ΟΔΕ ήταν περισσότερο από σαφής: «Όχι, δεν προβλέπεται καμιά περίπτωση εξαίρεσης και η μόνη περίπτωση που θα δικαιολογούσε την εκεί παρουσία του θα ήταν ως εκπροσώπου της εταιρείας υπέρ της οποίας έγινε η κατάσχεση».

«Αν όμως τα πράγματα ήταν έτσι, τότε με ποια ακριβώς λογική βγήκε ο συγκεκριμένος κύριος και έκανε δηλώσεις και εμφάνιση δικαστικού επιμελητή;» προσέθεσε ο Γιώργος Μήτσης, διευκρινίζοντας πως παρότι το θέμα του δεν περιλαμβανόταν καν στην ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν στην Ολομέλεια του Οργάνου, καθώς αυτά είχαν καθοριστεί πριν την ημερομηνία της επεισοδιακής κατάσχεσης, εν τούτοις θα είναι το κύριο θέμα, προκειμένου να υπάρξει έλεγχος τόσο σε ότι αφορά το σύννομο της όλης υπόθεσης, όσο και τις μετέπειτα δηλώσεις του που προφανώς παραβιάζουν με τον πλέον εξώφθαλμο τρόπο τον κώδικα συμπεριφοράς ενός Δημοσίου Λειτουργού και όχι μόνον κατά την ώρα άσκησης των καθηκόντων του».

«Εμείς, ως Ομοσπονδία μπορούμε μόνο να προχωρήσουμε σε κάποια ποινή επίπληξης, ωστόσο έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε τον φάκελό του στον Εισαγγελέα Εφετών ο οποίος είναι ο μόνος αρμόδιος για να αποφασίσει για την όποια εξέλιξη της υπόθεσης», κατέληξε ο κ. Μήτσης.

Ολόκληρο το βίντεο-"διάγγελμα" του δικαστικού επιμελητή:

Πηγή: ripes.gr

2 σχόλια

  1. Θέέέμααα: Πλειστηριασμός και τα .... Funds*!


    .... και όλοι Η ΕΛΛΑΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ (διαμέσου Νόμου Της Κυβερνήσεως Τσίπρα/Χαμμένου/Kyriakouli/Ντράβαλα) θα βρίσκεται σε ... Ηλεκτρονικονικούς ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΠΙΤΙΩΝ/ΚΑΤΟΙΚΕΙΩΝ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΈΝΑ (1) .... LAPTOP!!!!!!

    Αυτή Είναι Σήμερα η Ελλάς ο Έλληνας! Περασμένος Σε ΈΝΑ (1) LAPTOP!!!



    Καλημέρα ... Ο Αρχηγός Ειμί!!!




    *Εμείς ξέρουμε τι τρέχει! Επειδή διαβάσαμε Μάρξ και Λένιν Τους Φιλέλληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέέέμααα: Πλειστηριασμός και τα .... Funds*!


    .... και όλοι Η ΕΛΛΑΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ (διαμέσου Νόμου Της Κυβερνήσεως Τσίπρα/Χαμμένου/Kyriakouli/Ντράβαλα) θα βρίσκεται σε ... Ηλεκτρονικονικούς ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΠΙΤΙΩΝ/ΚΑΤΟΙΚΕΙΩΝ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΈΝΑ (1) .... LAPTOP!!!!!!

    Αυτή Είναι Σήμερα η Ελλάς ο Έλληνας! Περασμένος Σε ΈΝΑ (1) LAPTOP!!!



    Καλημέρα ... Ο Αρχηγός Ειμί!!!




    *Εμείς ξέρουμε τι τρέχει! Επειδή διαβάσαμε (Αυτά Που ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ) Μάρξ και Λένιν Τους Φιλέλληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση