GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με...βέρα στο δεξί η κρυφή ερωμένη του Πούτιν - ΦΩΤΟ

Σάλος έχει προκληθεί μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας της Αλίνας Καμπάεβα, την οποία οι φήμες θέλουν να είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι ...


Σάλος έχει προκληθεί μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας της Αλίνας Καμπάεβα, την οποία οι φήμες θέλουν να είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τα ΜΜΕ γράφουν εδώ και πολλά χρόνια ότι η πρώην χρυσή ολυμπιονίκης της ρυθμικής είναι η ερωμένη του Ρώσου προέδρου και μάλιστα ότι έχουν αποκτήσει μαζί και παιδιά, όμως κανείς από τους δυο τους δεν έχει επιβεβαιώσει την σχέση.

Το ειδύλλιο ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μετά τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ και δείχνει την Καμπάεβα να φορά βέρα στο δεξί.

Μάλιστα, η 34χρονη καλλονή μοιάζει να ήθελε να κάνει επίδειξη της βέρας της και να μην σταύρωσε τυχαία τα χέρια της μπροστά στις κάμερες.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε ενώ η πρώην ολυμπιονίκης βρισκόταν στην ιταλική πόλη Πεσάρο, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της, αφότου ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει θέση πρεσβευτού για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση