GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη Μάντσεστερ Σίτι – Τροχαίο για τον Αγουέρο που υπέστη κάταγμα στα πλευρά - ΦΩΤΟ

Η προετοιμασία της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα για το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στην Τσέλσι είχε ξεκι...


Η προετοιμασία της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα για το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στην Τσέλσι είχε ξεκινήσει, ωστόσο ένα δυσάρεστο ξαφνικό νέο αλλάζει τα σχέδια του Ισπανού τεχνικού.

Ο Αργεντινός επιθετικός των «πολιτών», Κουν Αγουέρο, ταξίδεψε στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει μια συναυλία. Επιστρέφοντας στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ ώστε να γυρίσει άμεσα στο Μάντσεστερ μετά το τέλος της εκδήλωσης στην οποία έδωσε το «παρών», ο Αγουέρο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το ταξί στο οποίο επέβαινε.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε κολώνα, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να υποστεί κάταγμα στα πλευρά και πλέον να γίνεται λόγος για απουσία από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για περίπου δύο μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση