GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιποθύμησε την ώρα του φορολογικού ελέγχου - ΦΩΤΟ

Απρόοπτη εξέλιξη είχε ο φορολογικός έλεγχος σε 64χρονο οδοντοτεχνίτη στο κέντρο της Σπάρτης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Λακων...


Απρόοπτη εξέλιξη είχε ο φορολογικός έλεγχος σε 64χρονο οδοντοτεχνίτη στο κέντρο της Σπάρτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Λακωνικός Τύπος», περίπου στη 1:10΄ το μεσημέρι, κλιμάκιο αποτελούμενο από δύο γυναίκες εφοριακούς της ΔΟΥ, πραγματοποίησε «έφοδο» σε εργαστήριο γνωστού οδοντοτεχνίτη της πόλης για τη διενέργεια φορολογικού ελέγχου.

Αιφνιδιασμένος ο 64χρονος οδοντοτεχνίτης δέχτηκε όσα του ζήτησαν οι εφοριακοί, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και βρέθηκε λιπόθυμος στο έδαφος.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 64χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου νοσηλεύεται και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται. Η κόρη του οδοντοτεχνίτη, σε έξαλλη κατάσταση μετά την εξέλιξη με τον πατέρα της, έδιωξε τις δύο εφοριακούς και, μάλιστα, πέταξε τα πράγματά τους έξω από το εργαστήριο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση