Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

  Ντάνος: «Υπήρχαν συμπεριφορές από συμπαίκτες και αντιπάλους…»


  Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή “Καλοκαίρι στο νότο”και απάντησε μεταξύ άλλων σε ερώτηση για τη σχέση του με συμπαίκτες και αντιπάλους.

  Υπάρχουν πράγματα τα οποία θυμάσαι και είτε τα έχεις συγχωρέσει σε κάποιους είτε δεν θέλεις να τα θυμάσαι; Πώς νιώθεις γι’ αυτά τα γεγονότα, ξέρουμε για τι μιλάμε, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Μετά από τόσο καιρό, πώς νιώθεις για όλα αυτά τα οποία έγιναν στον Άγιο Δομίνικο.

  Νιώθω μια μεγάλη ευθύνη γιατί όταν κάποιος ταυτίζεται και αυτή τη στιγμή έχω αντιληφθεί ότι πολλοί ταυτίστηκαν με μένα, είναι πολύ μεγάλη ευθύνη το να ταυτίζεται κάποιος με σένα. Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι η συμπεριφορά μου δεν ξεκινούσε σκεπτόμενος κάτι τέτοιο γιατί δεν είχαμε εικόνα του τι γίνεται στον έξω κόσμο.

  Από εκεί και πέρα, αυτό που ήθελα ήταν να είμαι εγώ καλά και να επιβιώσω ή να συμβιώσω με αυτούς τους ανθρώπους. Σίγουρα έγιναν κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές από τους συμπαίκτες και αντιπάλους, αλλά ο καθένας εκεί κατέθεσε τον εαυτό του.

  Δεν χαρακτηρίζονται όμως οι άνθρωποι μέσα από μια κίνηση ή από ένα λάθος που έχουν κάνει. Οπωσδήποτε έπαιξε το ρόλο του στην καθημερινότητα εκεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απόλυτα ο κανόνας και ο άνθρωπος αυτός γενικά στη ζωή του. Και να μην ξεχνάμε ότι λάθη κάνουμε όλοι μας. Το θέμα είναι πώς τα προσπερνάμε, αν θέλουμε να τα ξεπεράσουμε και να μην τα επαναλάβουμε.

  Πηγή: zappit.gr

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ντάνος: «Υπήρχαν συμπεριφορές από συμπαίκτες και αντιπάλους…» Rating: 5 Reviewed By: Press- gr