GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρή στο σπίτι της γνωστή δικηγόρος της Λαμίας - Τη βρήκε ο αδερφός της στο πάτωμα

Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε σήμερα το πρωί γνωστή δικηγόρος της Λαμίας. Η τραγική είδηση του θανάτου της 51χρονης νομικού σόκαρε την τοπ...


Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε σήμερα το πρωί γνωστή δικηγόρος της Λαμίας. Η τραγική είδηση του θανάτου της 51χρονης νομικού σόκαρε την τοπική κοινωνία, καθώς και τον δικηγορικό κόσμο της πόλης.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 51χρονη δικηγόρος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα των συγγενών της και σήμερα το πρωί ο αδελφός της πήγε στο σπίτι της, όπου μάλιστα αναγκάστηκε να παραβιάσει την πόρτα, και την βρήκε νεκρή στο πάτωμα.

Η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι το μοιραίο προήλθε από παθολογικά αίτια.

Όπως έγινε γνωστό, η Λαμιώτισσα δικηγόρος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ένα όχι σημαντικό πρόβλημα υγείας και είχε επισκεφθεί γιατρό.

Το βράδυ μάλιστα αισθάνθηκε εκ νέου αδιαθεσία και είχε πει ότι το πρωί θα πήγαινε για επανεξέταση στο νοσοκομείο. Αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία - νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση