GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Ανατριχιαστική μαρτυρία: "Έτσι βρήκα τα οστά στο Σούνιο..."

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του κατοίκου του Σουνίου, ο οποίος βρήκε τη βαλίτσα με τα οστά, περιέγραψε το τραγικό περιστατικό. Ο Η...


Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του κατοίκου του Σουνίου, ο οποίος βρήκε τη βαλίτσα με τα οστά, περιέγραψε το τραγικό περιστατικό.
Ο Ηλίας Κατσάρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι χθες βρέθηκε στο σημείο, στα πλαίσια μίας προσωπικής εργασίας που πραγματοποιεί με καταγραφή στοών και πηγαδιών στην περιοχή του Λαυρίου. Φτάνοντας στο σημείο της σπηλιάς, που βρίσκεται απέναντι από το Ναό του Απόλλωνα στο Σούνιο, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα.
«Η βαλίτσα ήταν πεταμένη μέσα σε ένα πηγάδι 20 μέτρων και ήταν στον πυθμένα του, στα 100 μέτρα από την είσοδο της στοάς», περιγράφει ο κ. Κατσάρος και συμπλήρωσε πως επρόκειτο για μία βαλίτσα μεγάλη, διαστάσεων 1 μέτρου επί 60 εκατοστών.
«Τα οστά ήταν μέσα στην τσάντα», λέει ο κ. Κατσαρός, «είχε σαπίσει σε τρία σημεία και σε ένα σημείο φαινόταν το κεφάλι με τα μαλλιά που ήταν μακριά με κοτσίδα και λαστιχάκι και σε άλλο σημείο φαίνονταν γόβες».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για γυναίκα, ενώ σύμφωνα με τις εμφανείς αποδείξεις, έφερε τραύμα στο κεφάλι. Περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση.
Στο σημείο βρέθηκαν και πιστωτικές κάρτες, με στοιχεία ανδρός και ημερομηνία το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση