GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσόγονος: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν ότι ήταν το καινούριο αλλά δεν τα κατάφερε - ΒΙΝΤΕΟ

"Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πολιτικές που δεν αλλάζουν επαρκώς και όπως πρέπει το τοπίο", σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χ...


"Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πολιτικές που δεν αλλάζουν επαρκώς και όπως πρέπει το τοπίο", σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι "πρέπει να κάνεις πράγματα που θα γίνεις δυσάρεστος και στους δικούς σου ανθρώπους".

"Ο κόσμος θέλει το καινούριο, αλλά δεν το έχε βρει. Ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε υποσχεθεί αλλά δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί" πρόσθεσε.

Επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για το ότι "δεν έγινε το άνοιγμα στην κοινωνία που έπρεπε να έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια", προσθέτοντας ότι, "αποτελείται κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ του 4%".

Ο κ. Χρυσόγονος χαρακτήρισε υπερβολικά κάποια από όσα είχαν λεχθεί προεκλογικά και έφερε ως παράδειγμα "την κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο".

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι την επιλογή του κυβερνητικού εταίρου το βράδυ των εκλογών ο κ. Τσίπρας την έκανε μόνος του χωρίς να ρωτήσει την Κεντρική Επιτροπή. "Θα μπορούσε τότε να γίνει συνεργασία με το Ποτάμι τότε", πρόσθεσε.

Ερωτηθείς σχετικά με το τι θα κάνει με την έδρα του στην Ευρωβουλή ο κ. Χρυσόγονος τόνισε ότι "δεν υπάρχει δυνατότητα παράδοσης της έδρας, γιατί ο πρώτος επιλαχών έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και ο δεύτερος δεν ήταν ποτέ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λίγο σουρεαλιστικό αυτό το περί παράδοσης της έδρας".

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση