GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα διεθνή ΜΜΕ για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι αποκαρδιωτικές εικόνες με την οικολογική καταστροφή από τη ρύπανση που προκάλεσε στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού η διαρροή μαζούτ...


Οι αποκαρδιωτικές εικόνες με την οικολογική καταστροφή από τη ρύπανση που προκάλεσε στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού η διαρροή μαζούτ από το δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ» που βυθίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με τα διεθνή ΜΜΕ να φιλοξενούν εκτενή ρεπορτάζ.
Το BBC και ο Independent δημοσίευσαν φωτογραφίες που καταγράφουν την θαλάσσια ρύπανση, μεταφέροντας και τις ανησυχίες των κατοίκων που ζουν στις παραθαλάσσιες περιοχές, ενώ τονίζουν πως οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στις περιοχές που η οικολογική καταστροφή έχει κάνει την εμφάνισή της έχουν πληγεί, όπως και οι ψαράδες που δεν μπορούν να αλιεύσουν σε αυτά τα νερά.



Τέσσερις μήνες θα διαρκέσει η διαδικασία απορρύπανσης, όπως αναφέρει το BBC.
Το Associated Press και το Reuters δημοσιεύουν σοκαριστικές φωτογραφίες από τις παραλίες που έχουν μαυρίσει από το μαζούτ και κάνουν λόγο για "μεγάλη οικολογική καταστροφή"


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση